Ikona ve status baru pro tichý režim?

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

papaya | úte led 29, 2008 8:15 am

Ikona ve status baru pro tichý režim?

Ahoj nenašel by se někdo, kdo by zvládl udělat rozšíření, které by přidalo do status baru ikonku zobrazující tichý režim (tak jak to mají "hloupé" telefony 21.století?)

...včera se mi totiž stalo, že jsem si omylem nevědomky vypl zvonění a byl jsem děsně překvapenej (pak už i docela nasr(štavnej)), že mi telefon při příchodu SMS, zamykání apod. stále mlčel! Hledal jsem vinu snad všude jinde (odinstaloval jsem polovinu aplikací, češtinu, dokonce přemýšlel o restore :( ), jediná maličkost - že jsem si sám vypl zvonění, tak to mne napadlo až jako poslední....! :idea:

:D Doufám, že jsem Vás dostatečně pobavil a teď prosím hrdinu, kterej by tohle zmákl... (něco na způsob Taskbar Notifier z Instlleru)

Díky moc

Uživatelský avatar rony | úte led 29, 2008 8:31 am

Re: Ikona ve status baru pro tichý režim?

forum Hackintosh aj Modmyifone.com maju v sekcii Apps aj moznost pridavat Requests. Ja som tam prosil o nativnu aplikaciu na TV programy a o par dni mi tam doporucili TeVee.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

ls8 | pon srp 11, 2008 11:48 am

Re: Ikona ve status baru pro tichý režim?

Take uz jsem si nekolikrat omylem zapnul tichy rezim a pak jsem prosvihl duvelizty hovor. Jaka je situace? Existuje nejaky nastroj pro pridani ikonky ticheho rezimu?
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv