[A] Vytvoření playlistu tak, aby jeho obsah nebyl v LIBRARY?

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pacyjent | sob úno 14, 2009 9:26 pm

[A] Vytvoření playlistu tak, aby jeho obsah nebyl v LIBRARY?

Chtěl bych si do iPhonu dát písničky, které normálně neposlouchám, ale někdy bych si je poslechl rád. Abych se vyvaroval odpovědím, tak proč si je tam budeš dávat ? Jde o relaxační hudbu, a tu běžne poslouchat nechci, chtěl bych jí mít mimo všechny ostatní. Je to tedy možné přes iTunes ?

Děkuji za odpověď.

Diablo | sob úno 14, 2009 9:31 pm

Re: Vytvoření playlistu tak, aby jeho obsah nebyl v LIBRALY ?

... O žádném takovém způsobu nevim avšak ...

Podle mě se to dá vyřešit trochu jiným způsobem, z toho co sem pochopil ti asi nejvíc vadí že když dáš Shuffle Songs a posloucháš náhodně písničky, tak se může stát, že se tam objeví některá z toho "relaxačního alba".

Pokud jde jen o tohle tak stačí v iTunes vybrat tyhle písníčky kliknout na ně pravym tlačítkem -> Get Info -> Options -> Skip When Shuffling -> Yes

A potom už stačí je jen ignorovat a v Shufflu se už nebudou objevovat, pokud ti vadí už jen jejich přítomnost v Library tak bohužel ....

pharlap | sob úno 14, 2009 9:37 pm

.. AVŠAK ..
Mne napadlo, jestli by se cast tech pisnicek v ramci adresarove struktury iPhonu, nedala presunout trebas do aplikace dTunes.
Ja mam takhle trebas pisnicky od Queen v dTunes.. posloucham obcas.. a chci je tam mit.
A druhou cast pisnicek mam sync pres iTunes.
V iPodu se pisnicky z dTunes nezobrazuji a naopak..
Co vy na to? :wink:

Pacyjent | sob úno 14, 2009 11:43 pm

Tak dTunes jsem stáhnul, ale nemám zařízeno prohlížet si tu systémovou část paměti kam se ta hudba ukládá, tak jsem to zavhrl. Ale Diablo mi docela pomohl. Né přímo tak jak napsal, ale určité písničky jsem přes Options označil jako Audiobooks a potom přidal do Playlistu. Takže to co jsem potřeboval mám, takže to tady můžete zamknout.

Díky.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv