[Archiv] Font Swap - prosim o radu!!!!

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

vosay | stř úno 18, 2009 12:27 am

[Archiv] Font Swap - prosim o radu!!!!

Pres FontSwap jsem premenil Font na nejaky, ktery byl asi zrejme chybny a po relaunchu FontSwapu mi kazda aplikace padala, po restartu iphona mi už svítí jen uvodní obrazovka od Whiskyho a tot vse....do telefonu se dostanu pres Win SCP, z aplikaci jsem fontswap vymazal, ale nic se nedeje...prosim poradte mi at nemusim prekopavat cely iphone....vim na 100% ze to udelal ten FontSwap....DIKY

Uprav si nazov topicu. Takto to ma nulovu informovanost! Paly bolo: Prosim pomoc

Uživatelský avatar H0NZ1K | stř úno 18, 2009 3:04 pm

Re: Font Swap - prosim o radu!!!!

:arrow: DFU Mode
:arrow: DFU Mode Videos

to urcite pomuze, a jestli jsi predtim mel BackUp tak bych sel do toho ;)...

samozrejme chapu ze je to otrava...
bude to rychlejsi nez to nejak slozite delat a potom to mozna ani nevyjde...
Sel bych do Restoru, ptz tedka iPhone nemuzes pouzivat, sam jsem vcera sel do 2.2.1 a nainstalloval jsem tam potom vsechny veci za kratkou dobu, a jestli se dostanes pres WinScp do rootu tak si jen zalohuj data app ;)
Senior uživatel
Senior uživatel

vosay | stř úno 18, 2009 7:20 pm

jojo díky moc...čtu tu tvojí zprávu až teď, ale hned potom co se to "řízlo" jsem udělal restore a vrátil vše přes backup, chvilku to teda trvalo než to schrouplo vše co tam mam, ale povedlo se...akorát věci ze cydie jsem doházel, ale to byla už maličkost...no nebyl jsem z toho veselej, ale aspoň už vim co obnáší restore :D

Uživatelský avatar H0NZ1K | stř úno 18, 2009 7:32 pm

tak ono je dobry si udelat Backup aj pres AptBackup-najdes v cydii...
ale potim ze kdyz si pak das cydii do slozky, das restore a JB a kdyz mas cydii v Categories slozce tak se ti zamosebou neukaze na SB... Takze jsem tedka na FW 2.2.1 delal uplne cistej restore, bez Backupu :D

jinak bych rekl ze muzeme LOCK

ok, julek
Senior uživatel
Senior uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv