[Vyriesene] Padání SMS (neaplikovany iWorld)

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

miila | stř led 30, 2008 8:57 pm

[Vyriesene] Padání SMS (neaplikovany iWorld)

Dneska mi přišel nový odblokovaný iPhonek z aukra od libijara s firmwarem 1.1.2 Podle vzoru simky AT&T simky sem tu svojí oříza vlžil společne s turbosim do iphona.Vsechno suprově fungovalo,dal jsem si do iphonu hudbu prenes kontakty z outloku a dal pár fotek.Pak mi přišla sms chci otevřít smsku,otevřu tu ,,aplikaci kdyz to tak řeknu,, otevře se zhruba dvě vteřiny se nic nedějě a pak mě to hodí zpátky do springbordu,to samí mi dělá telefon když chci zadat číslo pro vytočení stihnu zadat jedno a opět spadnu do sprigboru.Když simku s turbosimkou vyndám a udělám reset nastavení v telefonu tak vše funguje,jakmile vložím sim s turbosim nefunguje vytáčení a po chvíli začnou padat i sms.Nevíte pls někdo čím by to mohlo být???

Uživatelský avatar Almi | stř led 30, 2008 9:06 pm

Treba skúsiť nainštalovať iWorld...je v instaleri. Potom vstúpiš do aplikácie a vyberieš krajnu. V tvojom prípade predpokladám že CZ. Vyskúšaj, možno to pomôže.
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

miila | stř led 30, 2008 9:10 pm

Padání SMS

Iworld nainstalovanej mam,už tam byl když jsme fona poprví zapnul,,,koukal sem se v nem ale nejak nevim co bych tam měl udělaqt,českou republiku sem tam nenašel :(

miila | stř led 30, 2008 9:18 pm

Padání SMS

Tak myslim,že mam vyřešeno,,nastavil sem tam republicue tcheque nebo jak a už nepadá,,,až teprv teď sem si uvědomil že místo francouzštiny je tam čeština takze t otcheque dává smysl,,chte to holt myslet :) díky

pozn.mod.rony: no jo, stale ten iWorld na ktory sa zabuda, ze? :) lock. archiv.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv