iPhone sa neda aktivovat!!!!

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

adamll | sob úno 21, 2009 8:35 pm

iPhone sa neda aktivovat!!!!

prosil by som o radu co mam robit. nahral som do iphone novy SW 2.2.1 s basebandom 2.03.30 a itunes nechce aktivovat moj iphon stale vypisuje chybu ze vlozte spravnu simkartu alebo vypnite PIN pritom by mal byt iphon kupovany z Orange SK a mam k nemu aj zarucny list. neviem si s tym rady. dakujem za rady.

Paly | sob úno 21, 2009 8:47 pm

Re: iPhone sa neda aktivovat!!!!

Pokial si ho kupil od ruky a chces pouzit inu SIM kartu ako s ktorou bol iPhone kupovany tak musis urobit Jailbreak. Ako na to pozri sa do navodov.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

adamll | sob úno 21, 2009 8:55 pm

skusal som vsetko aj jailbreak vsetko fungovalo ale signal nenaskocil a popritom vsetko prebehlo vporiadku. je to 3G iphone
neviem ci mam robit ten jailbreak s vlozenou simkou alebo nie.

Uživatelský avatar toncek | ned úno 22, 2009 7:47 pm

Podle mě je jedno jestli je při JB v iPhonu simka nebo není. Já to prováděl vždy s vloženou sim kartou.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

kara | úte úno 24, 2009 1:11 pm

Prosím poradit.Já mám stejný problém, že nejde signál.Mám FW 2.2.1 a JB.Iphone 3G mám s USA.Když jsem měl FW 2.2 + JB + yellowsn0w, tak mi fungoval.A teď mi nejde nahrát FW 2.2 zpátky.Ví někdo jak se to dá vrátit?

pajcer | úte úno 24, 2009 1:22 pm

akoze bohuzial si asi troska nepozorne cital a momentalne si na to aj doplatil :!:

ak mas iPhone 3G s USA tak je blokovany na sim s ktorou bol kupovany. Yellowsnow ho vedel odblokovat ale kedze si updatol aj baseband na 02.30.03 tak uz ti fungovat nebude.... Vlastne si si momentalne zmaril akukolvek sancu na softwareove odblokovanie (http://blog.iphone-dev.org/) Musis cakat kym nebudu vediet odbloknut aj tento novy baseband alebo pouzit nieco ako turbo-sim (ak vobec funguju s tymto FW)

Ale mas aspon pekne tazitko s funkciami iPodu ;)
nástroj: iPhone 6 & iPad air 64GB no jb iOS 10
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv