[Archiv] Nákup v applestore s neplatnou kreditkou

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

jopopo5 | ned bře 01, 2009 12:32 am

[Archiv] Nákup v applestore s neplatnou kreditkou

Stala se mi taková zvláštní věc.Koupil jsem si přes appstore hru, která stojí asi dolar.Mám účet, kde jsem vyplnil svoji kreditku na které mám peníze.Adresu jsem si vymyslel.Jenomže já jsem moc dobře věděl, že u tý kreditku nejsou povolený platby přes internet.Stejně všechno šlo,stáhl jsem i další hry.Koukl jsem se na výpis z účtu.Pořád stejně prachů.Myslíte že apple prostě na mojí objednávku(dluh) zapomněl?Co se mi může stát když si budu dál stahovat hry za prachy a nebudu za ně platit?
Naposledy upravil jopopo5 dne ned bře 01, 2009 6:04 pm, celkově upraveno 1

Zahradník | ned bře 01, 2009 8:52 am

Re: Iphone platba přes kreditku

Po určité lhůtě (čas na vypořádání bankovních transakcí) a nějaké té upomínce, ti pravděpodobně applestore až do vypořádání dluhu, zablokuje uživatelský účet.
Nebudeš moci kupovat nové aplikace, ztahovat free aplikace a pravděpodobn? budeš mít problém i s programem iTunes v kompu (autorizace PC).
Naposledy upravil Zahradník dne pon bře 02, 2009 10:26 am, celkově upraveno 1

jopopo5 | ned bře 01, 2009 11:38 am

Hmm už je to 8 dní...minule jim to trvalo 11 hodin...

Zahradník | ned bře 01, 2009 1:56 pm

Uprav si název topiku např. na Nákup v applestore s neplatnou kreditkou, aby to pomohlo třeba i ostatním a pak dej vědět jak jsi dopadl.

Yreg | ned bře 01, 2009 11:33 pm

Re: Nákup v applestore s neplatnou kreditkou

Appstore, Jirkus, Appstore.. ^^"

(prepáč, ale nedá sa na to pozerať)

Zahradník | pon bře 02, 2009 9:38 am

Ano, je to skutečně appstore. Ďakujem za upozornenie a ospravedlňujem sa za mystifikáciu. :oops:
Toto politováníhodné nedopatření se našemu ústavu stává maximálně jednou za deset let. :)

Yreg | pon bře 02, 2009 10:36 pm

Prepáč, nechcel som nejak buzerovať, neber to zle, proste mi iba vadia názvy Applestore, Iphone, iTouch a podobne a tak som sa neudržal a opravil ťa (aa)

Zahradník | úte bře 03, 2009 3:38 am

Re: Nákup v Appstore s neplatnou kreditkou

Appstore. Klidně opravuj dál, chyby se mají napravovat ... :)

Paly | úte bře 03, 2009 3:39 pm

Zdrzte sa zbytocnych pripomienok a OT prispevkov. Zmazane.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar H0NZ1K | úte bře 03, 2009 3:43 pm

jopopo5>
a jak to asi chces vyslovovat? iPhone? rikaj to spravne... Pokud to tak nepisou tak co... nebo ty si to prekladas jak iTelefon? nebo iMobil ? :D...

jinak nvm jak je tomu u appstore, ale kazdej bankovni presun se provede az za nejakou dobu... takze kdyz poslu nekomu penize dneska(utery) tak mu dojdou treba az ve ctvrtek...

Nad tebou píše Paly něco o zdrženlivosti, což platí i pro tebe (a to především pro tebe jako známého spamera). Beavers.
Senior uživatel
Senior uživatel

jopopo5 | stř bře 04, 2009 5:43 pm

No je to už 11 dní, a vyslovuje se to AJFON (AJFOUN zní retardovaně i když je to od slovesa FOUN) no ono to není jasně daný... ale viděl jsem pár videí a všichni říkaj AJFON

Yreg | stř bře 04, 2009 6:10 pm

Tak počkaj 2 mesiace a potom za tebou príjdu domov traja černosi s baseballkami.. Akú inú odpoveď čakáš?

Mimochodom, iPhone je isto od slova phone ako telefón, nie telefonovať.. (žiadne sloveso) A výslovnosť nemení nič na tom ako sa to píše. Alebo keď píšeš tete do US, píšeš na obálku Ňújork? Ak chceš odpovedaj na túto časť v edite svojho príspevku, nech nezavadziame.. A každý kto vie aspoň trocha po anglicky to číta [ajfoun] nie [ajfo:n]..

jopopo5 | čtv bře 05, 2009 9:55 pm

OMg LOCK this Topic

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv