[Archiv] Problém s Kontaktmi...

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Priatel | ned bře 08, 2009 6:32 pm

[Archiv] Problém s Kontaktmi...

Kto poradí s týmto problémom ?
Neviem čo sa stalo, nič som neinštaloval, nevymazával a zrazu sa neviem dostať do kontaktov... Ani cez ikonu Kontaktov, ani cez Telefón. V Telefóne sa mi otvoria iba kontakty v Oblúbené . Akonáhle si chcem zvoliť iné (Vykonané hovory, Kontakty, Klávesnicu, Odkazovku), spadne to. To isté je aj cez ikonu Kontaktov. Týmto pádom nemožem telefonovať a ani sa nedá z neho volať na čísla v Obľúbených. Ani mne sa nedá dovolať. Snažil som sa uskutočniť hovor cez SMS klienta, ale ani ten sa nedal uskutočniť. :(
Všetko ostatné funguje myslím že správne.
Ešte jeden postreh: zmyzlo mi slovenské prostredie. Mám znova AN. Občas sa zablokuje SIM karta.
Mám iPhone 3G, JB, FW 2.1 od Whiskyho a zopár aplikácií o ktoré by som zmenou FW nechcel prísť (SwirlyMMS, MySMS).
Dá niekto recept na opravu?

Paly | ned bře 08, 2009 6:36 pm

Re: Problém s Kontaktmi...

Restartuj iPhone (Home a Power button drz cca 15 s) potom si nastav zase Slovenciu v nastaveniach a skus ci idu kontakty.

Presun do Novacikov
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)

Priatel | ned bře 08, 2009 6:44 pm

To už som skúšal niekoľko krát. Nepomohlo.
Inak, teraz som sa pozrel do Nastavení, Základné nast., Medzinárodné a tam nič... Je to správne ? V klávesniciach mám síce zaškrtnutú SK ale neviem ju zmeniť za inú, možnosť zmeny je taká nevýrazná, bledá a nedá sa zmeniť.

Uživatelský avatar spachal_tmp | ned bře 08, 2009 8:12 pm

Bohuzel pokud nepomuze restart (a opravdu jsi nic nemenil, neinstaloval aplikace, ktere by se prace s kontakty mohly tykat ap.), zkus jeste vymazani vsech nastaveni, pokud nepomuze, holt prehrani celeho firmware ..

Priatel | pon bře 09, 2009 7:58 am

Reštart nepomohol, reset nastavení nepomohol. Dokonca potom boli problémy aj so SMS klientom. Ostatné som neskúšal, nezabíjal som čas a dal som FW 2.22 od Whiskyho. A šlape ako má !
Dík za snahu pomôcť.

Vyriesene. Lock. dodo

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv