Zamrznutý iPhone

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

redbin | sob bře 14, 2009 8:08 pm

Zamrznutý iPhone

zdravím,
mám iPhone 8G. Zkoušel jsem update z 1.1.4 na 2.2. Restore probehl v pohode, ale jailbreak pomocí QuickPwn mi nešel. Poslední krok, držení tlačítek home a sleep... všechno jsem dělal dle návodu ale QuickPwn ne a ne pokračovat. Rozhodl jsem se tedy zkusit fw 2.0 a unlockovat pomocí WinPwn, ale při downgrade na 2.0 jsem nedopatřením vytáhl usb kabel při restore a ted kdyz zapnu iphone sviti jenom jablko a nemuzu se dostat ani do DFU, itunes iphone nedetekuje. Za jakoukoli pomoc budu vděčný.

Uživatelský avatar couplu | ned bře 15, 2009 12:40 pm

Re: Zamrznutý iPhone

Do DFU mode se musis dostat pokazde, staci 5s drzet HOME BUTTON, pak k tomu na 10s pridat SLEEP BUTTON, pod 10s pustit SLEEP BUTTON, ale HOME BUTTON porad drzet cca 30s a pak by ti ho melo iTunes detekovat...
Pokud ti to ani tak nejde, napis mi SZ, zkusím ti kdyžtak nějak poradit
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

redbin | ned bře 15, 2009 1:33 pm

Re: Zamrznutý iPhone

do DFU jsem se dostal a udělal restore 2.2.1 díky radám od benedy (díky za všechno). Jediné co jsme nevyřešili je, jaktože mi nejde udělat JB pres QuickPwn. Program v posledním kroku nedetekuje DFU mod a nepokračuje v JB. Zkoušel jsem to nekolikrát a pořád nic. Používám verzi QUICKPWN 2.2.5-2, Framework 3.5, WinXP SP3. Nevím už čím by to mohlo být.

EDIT: JB se nakonec podařil na jiném PC.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv