tak pridavam aj ja svoje postrehy po par dnoch pouzivania:
- celkovo ma prekvapila tato beta svojou rychlostou - ako 2.2.1,
- laguju niekedy animacie spustanie a zatvarania aplikacii, aj pri spusteni obrazovky s hovorom - ale potom uz volanie bezproblemove - ziadny drop call
- niekedy neskore odozvy na stlacenie tlacitka
- nacitavanie sprav dlhsie - ale asi ich tam mam vela
- mms zatial nefunkcne (ale to je asi uz len na dobrom nastaveni operatora)
- safari mi uz vela krat padlo (ale mal som otvorenych 5 a viac okien)
- copy&paste - zaujimave - treba si na to trosku zvyknut - ale myslim ze dost intuitivne
- mapy mi idu bezchybne!
- youtube tiez!
- v safari mi blbnu formulare (pre tych co maju 3.0 - skuste napisat prispevok do tohto fora cez iphone

) - v text area poli nevidim kurzor a nemohol som sa detailne pohybovat v texte (lupa) a ako nahle som tapol na text, tak mi to pisalo uplne nezmyselne niekde do prostred rozpisaneho textu a uz som sa nemohol prehodit na koniec textu - musel som odist z pola a znovu do neho vojst (a nie vzdy to islo) a potom to niekedy padlo - no proste divocina (copy&paste ani nehovorim)
- nedostatky v preklade (nielen vyznam, ale aj dlzka slov - niekde som napr videl dlhocizny text ktory vychadzal mimo tlacitka

)
- toto neviem ci bolo aj v 2.2.1 ale vsimol som si ze v ipode pri prehravani pesnicky sa po tapnuti na obrazovku sa okrem repeat,genius,shuffle tlacitok objavia aj lyrics z id3 tagu - zaujimave