Saedr | sob kvě 02, 2009 6:47 pm
Ach jo, ach jo, mám stejný problém, prošel jsem už snad všechna fóra zabývající se tímto problém a ..... nic. Zkusil jsem snad všechny způsoby popsané v tomto fóru a opět nic. To se snad nenajde někdo kdo umí poradit bez toho aby uzavíral diskuzi, protože se to tu už probíralo, ale stejně se nic nevyřešilo? Iphone už nějakou dobu mám, v ovládání pc také nejsem nějaké pako, jailbreak no problemo, app store a ipa no problemo, vložit video do iTunes problemo. Filmy mam zkonvertované do příslušných parametrů (vyzkoušeno: HandBrake, OneClick, Mediacorder, Free Video to iPhone Converter a bla bal) a stejně nejde přetáhnout do movies, zkoušel jsem i přepsat koncovku z mp4 na m4v, nejde kliknout na video pravým tlačítkem/otevřít v iTunes, nejde add file to library. Určitě mám všechny kodeky videa a v iTunes to video stejně nikde není, posuvníkem jsem lítal nahoru a dolů, jinak mám nejnovější iTunes a furt k...a nic. Pokud je ještě nějaká jinná možnost někde popsaná a já ji nenašel, tak jsem kokot, ale pokud není, tak tu máte pěkný oříšek pánové. Podobné problémy jsem už párkrát popsané viděl, ale vždycky to nějaký č...k odhodil s věnováním - uzavírám téma, najdi si to jinde. Předem děkuji za případnou snahu, určitě tím nepomůžete jen mě, ale i ostatním brouzdalům Vašeho fóra se stejným problémem a s mizerným výsledkem.