Problem pri update Z 1.1.1 NA 1.1.2

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

andy | ned úno 03, 2008 12:50 pm

Problem pri update Z 1.1.1 NA 1.1.2

Ahojte!

Mam iPhone 1.1.1 odomknuty cez anySIM.
Robil som update na 1.1.2 podla navodu http://www.hackthatphone.com/112/iphone_update_112_unlock_mac_1_easy.html
Skoncil som vsak na kroku, v ktorom mam robit jailbreak cez JAVA aplikaciu...vsetko slo hladko, ale potom som urobil chybu. Namiesto toho, aby som iPhone rebootoval, som ho vypol a zapol...
Teraz ked otvorim iTunes tak mi napise, ze je iPhone v tom recovery mode..a na vyber mam iba tlacitko OK.
Skusal som znova otvorit tu JAVA jailbreak aplikaciu, zvolil som moznost Boot from recovery, avsak vyzera to tak, ze sa jednoducho nic nedeje.
co mam teraz robit?

Asi by som mal iPhone teraz cez iTunes restornut, nie? Naozaj neviem. Ak ho mam restornut, tak do 1.1.1 alebo do 1.1.2?
Totiz v 1.1.1 fungoval a bol odomknuty a nainstalovane OktoPrep...
Vlastne tam uz potom bol aj firmware 1.1.2, ale ako vravim pri jailbreaku som to pokaslal...

Viete mi prosim poradit co a ako robit? Cim detailnejsie tym lepsie.

Dakujem pekne

pozn.mod.rony: to POMMOOOOC si odpusti. nikto ti nepomoze ak napises pomoooc do predmetu rychlejsie. rovnako si odpusti capslock!

Uživatelský avatar tvosi | ned úno 03, 2008 1:06 pm

a co takhle zkusit vytahnout iphone z recovery modu pres iBrick nebo iPhuck

btw. jestlize provedes restore, tak musis na 1.1.1 - restorem se ti ztrati oktoprep a vse co v iphonu bylo doinstalovano
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

andy | ned úno 03, 2008 3:15 pm

podarilo sa mi stiahnut iBrick 0.9 ale v nom chce na zaciatku skontrolovat iPhone, ci je na nom mozne vykonat update...ked zvolim tuto moznost, zacne ho kontrolovat, alevlastnesa nic nedeje... Nie je tam ziadna moznost vytiahnut iPhone z recovery mode. Potrebujem na to nejaky starsi iBrick? Ak ano kde ho stiahnem? Skusal som to, ale nikde ho nemozem najst.

Ak by som sa rozhodol restornut na 1.1.1 tak sa mi strati Oktoprep a vsetko doinstalovane- ok to beriem, to ma nemrzi...ale inak bude vsetko fungovat? Respektive co budem musiet potom urobit? Cez Wifi tam nainstalovat Installer, potom anySIM?

Jednoducho potrebujem radu, je mi jedno, ze stratim stare aplikacie, potrebujem len, aby som mal iPhone znova pouzitelny...

Ak by bol niekto ochotny tu je moje ICQ: 211191573

dakujem

andy | ned úno 03, 2008 4:06 pm

dakujem..uz je vsetko v poriadku!!

Uživatelský avatar tvosi | ned úno 03, 2008 5:05 pm

napis aspon co si udelal pro pripad ze nekdo narazi na stejny problem :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rony | ned úno 03, 2008 6:21 pm

nenapise, prisiel si sem iba vyriesit problem :-) preco by sa mal podelit o znalosti :-) ved na to sme tu my :-) aby sme si to vycucali z prsta :-)

Úklid v sekci, přesun do archivu. Julek
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv