Témata - ikonky pro české názvy

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

xaver13 | ned úno 03, 2008 6:18 pm

Témata - ikonky pro české názvy

Zkouším Summerboard 3(OLD) a témata, ale mám problém, u toho tématu, které jsem si vyhlédl, s ikonkami, jejichž názvy jsou české, klidně bez háčků ale prostě jiný název. Takové ikony iPod a Safari se mění v pohodě.

Nezobrazí se ani ikona telefonu, zůstane default, ale když phone.png v tom tématu přejmenuju na telefon.png najednou to jde. Jenomže settings.png na nastavení.png přejmenovat mi jaksi nejde.

Něco je špatně, někde asi by mělo něco něco co říkat, a že phone je telefon a podobně - calendar.png svázat s kalendářem, settings s nastavení.

Hledal jsem ale nenašel. Ale to jste určitě vyřešili.. Poradíte?

Julek | ned úno 03, 2008 6:23 pm

Takže patří to mezi multimedia toto.. Přesouvám.
A Ano řešili jsme to, projdi si diskuzi o cz 1.1.1 - 1.1.2 tam je vysvětleno co a jak máš udělat..

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

xaver13 | ned úno 03, 2008 6:48 pm

našel jsem - vyházet háčky a čárky z

\System\Library\CoreServices\SpringBoard.app\English.lproj\LocalizedApplicationNames.strings

a pojmenovat posta, kalendar .. ale to není úplně ono :oops:

Uživatelský avatar crusader | ned úno 03, 2008 7:21 pm

Lze to i s háčkama a čárkami, ale musíš použít defaultní téma a své ikony si potom nakopírovat do každé aplikace zvlášť. V aplikacích se ale všechny ikony jmenujou icon.png, takže pokud máš ikonu třeba pro aplikaci kalkulačka, musíš ikonu Calculator.png přejmenovat na icon.png a nakopírovat přímo do aplikace Calculator.app. A tak postupovat u všech aplikací.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv