iPhone špatně zobrazuje ArtWork z iTunes

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

tichucko | úte bře 31, 2009 2:46 pm

iPhone špatně zobrazuje ArtWork z iTunes

Čau, mám v iTunes popsaný všechny interprety,alba atd. a mám u všech Artworky, když sem měl Ipod tak se mi všechny pěkně zkopírovaly a v ipodu to taky šlapalo. Ale teď mám iPhone a po nakopírování hudby do iphonu, se mi u pár alb změnil Artwork. Mám tím na mysli,že u alba č.1 je artwork uplně nějakého jiného alba č.2 , takže ten artwork mám v hudbě 2x - jedenkrát správně a jedenkrát u toho jiného umělce. Zkoušel sem v iTunes ten artwork oddělat a znovu vrátit a znovu synchronizovat iPhone, ale pořád mi tam zůstává ten špatný artwork, přestože v iTunes se zobrazuje správně. Víte někdo co s tím? Díky moc :wink:
Host
Host

ls8 | úte bře 31, 2009 3:02 pm

Re: iPhone špatně zobrazuje ArtWork z iTunes

Mas artworky ulozene ve vsech skladbach alba, nebo jen v prvni skladbe? Synchronizujes do iPhonu cela alba, nebo jen vybrane skladby / playlisty? Zkus z iPhonu vsechno smazat, a nasynchronizovat tam treba jen jedno album. Jak to bude vypadat? Muzes poslat screen z iTunes a z iPhonu?
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

tichucko | úte bře 31, 2009 3:07 pm

Re: iPhone špatně zobrazuje ArtWork z iTunes

Čau, artwork mám u celého alba, ješte sem to zkoušel znova a v itunes to prostě funguje normálně. Do iphonu mám nakopírovaný celý playlist - ten obsahuje asi vybraných 20 kompletních alb (nemám tam třeba jenom 1 písničku nebo tak). Zkusím to komplet vymazat a nahrát zpět, jak říkáš a uvidím.

EDIT:

Tak sem to asi 3x synchronizoval a vymazával a uploadoval do iTunes ten artwork a na po třetí, se to konečne povedlo. Už se to zobrazuje správně. Dík za radu 8)

Edituj svoje posty tak ako som to urobil ja za teba. dodo
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv