[Archiv] Displej s nádechem žluté

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

chozemx | ned dub 05, 2009 11:05 pm

[Archiv] Displej s nádechem žluté

čau všichni...minulí týden sem si byl reklamovat iphone kvuli netěsnosti skla....po 7 dnech mi dali nový iphone..byl sem nadšen ..ale co se nestalo...iphone sem ve škole hned zapmnul ...a porovnával s mejka kámošema co maj taky 3géčko..a co sem neviěl..jako jedinej má můj IP displej s nádechem do žluty...teda na místech kde to má bejt normálně šedivý je můj iphone do hněda a na bílejch místech je do žluta...je to dost znát...byls em fakt nasranej..dá se to reklamovat nebo je to fakt že se do iphonu davá povícero druhů displejů...???
ješte sem skoušel udělat restore na itunes, kterej sem si přečetl že koupenej IP ma v sobě originální softz verzi 5A345 a když dam restore stahne se 5A347 a ta by měla tu barvu upravit do modrý...ale nic se nestalo..ma ho furt do žluta a fakt mě to šte..dá se stim něco dělat??poraďte prosím!!!

Uprav si nazov temy a nepis x-krat to iste. Presunute do Novacikov. Paly

Uživatelský avatar Beavers | pon dub 06, 2009 6:41 am

Re: displej s nádechem žluté

Jelikož jsi telefon, dle tvého sdělení, přijal po reklamaci, máš na opravu stále záruku a můžeš jej reklamovat znovu. Vysvětli jim, o co se jedná, požádej o porovnání s jiným iP, který mají v obchodě. Nic jiného asi dělat nemůžeš.
Moderator fóra
Moderator fóra

Yreg | pon dub 06, 2009 7:41 am

Imho je to hardwareom, nie firmwareom. Môj 2G má displej do modra, kamarátov do žlta a kamarátkine 3G dokonca do červena. Je to ale rozoznatelné len keď nastavíš rovnaký brightness, otvoríš rovnakú fotku/niečo s bielym pozadím a položíš ich vedľa seba. Ak ti to vadí, proste choď reklamovať.

Uživatelský avatar whisky96 | pon dub 06, 2009 8:30 am

pokial viem, tak sa lisia displaye pre americky a iny trh... jedny maju nadych do modra a druhe do zlta ... taktiez je to vidno pri porovnani so starou verziou iPhonu ...

nie je to chyba, je to tak navrhnute priamo od Apple ... viac info cez google (diskutovalo sa o tom v case spustenie 3G dost vela), alebo napr. tu: http://www.iphonealley.com/news/iphone-3g039s-quotyellowquot-display-design

lock
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv