rony | čtv úno 07, 2008 9:33 am
Tak potom je lepsie spravit Sekciu (na stranke fora je sekciou momentalne iPhone, iPod, Ostatni), ktora by sa volala
Software
a v ramci nej by boli kategorie
Problemy s pouzivanim aplikacii
Popis, navody, nove aplikacie
Modding
Podobne moze byt teda struktura aj u HW a Multimedia:
Sekcia Hardware
v nej kategorie:
Upravy a problemy
Prislusenstvo
Sekcia Multimedia
Pozadia, ikony a temy
Video, hudba, zvonenia
Presunul by som "Prodejci Apple iPhone" do Ostatni a premenoval by som to - Predaj a koupe - pretoze to nie je vyhradne vec iphone ale vseobecne cohokolvek co sa tyka iphone a touch
Spravil by som "important" sekciu, ktora by bola uplne hore - neviem ako presne ju nazvat ale mali by v nej byt:
Novinky (premenovane z Novinky iPhone) kde by boli important news z diania vo svete
Jste zde poprve - zruste odtial to FAQ - pletie sa to s navodmi (podla mna)
a presunul by som tam aj Navody, v popise by som opravil hrubku "typy" - mali by to byt TIPY!!! a popis trochu preformuloval: "hotove reseni problemu, navody, postupy, rady a tipy"
ZHRNUTIE mojho komentu
Ak mam poradit, treba zobrat papier a namalovat si ten strom aby to malo logicku strukturu
cize nejaka sekcia, kam pojde uplne novy pouzivatel, aby zistil ake mame pravidla, aby mal hned poruke hotove riesenia, aby ti, co sem chodia casto mali zasa k dispozicii Novinky
Potom sekcia iPhone, s kategoriami ako Odblokovanie a Vseobecna debata (proste neviem kam s mojim problemom, tak ho dam sem)
Sekcia Software (ake kategorie je vyssie)
Sekcia Hardware (kategorie vyssie)
Sekcia Multimedia (kategorie vyssie)
Sekcia Ostatni s kategoriami ako uz tam su
skuste si to teda nakreslit na papier a najprv premysliet :)