Ktoré z procesov možno vypnúť?

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pavuk | ned čer 28, 2009 6:16 am

Ktoré z procesov možno vypnúť?

Cez SBSetings-More sa dajú vypínať procesy v sekcii Mobile Substrate Addons. Mám tam tie čo som priložil na foto Obrázek a na vedlajšej sú tie ktoré som vypol pre úsporu RAM-ky. Načo ale slúži proces "MailToAttachmentM...", "PreferenceLoader"? Keď ich mám vyonuté všetko beží v pohode no viem že mi ich s niečím inštalovalo z Cydie len nevien z čím. Dík

zmenši si ty obrázky - rozhazují layout fóra. toncek

SlezY | ned čer 28, 2009 10:41 am

Re: Ktoré z procesov možno vypnúť?

PreferenceLoader se myslím instalovat s FiveIconDock.
Když chceš v Cydii vidět všechny služby, tak stačí dát Manage => Packages=>tuknout na Simple. Po tom se zobrazí všechny nainstalované aplikace

Popis k PreferenceLoader je:
PreferenceLoader is a MobileSubstrate based utility that allows developers to add entires to the Settings app, similar to the SettingsBundles that app store apps use

Uživatelský avatar Antabelus | ned srp 23, 2009 9:05 am

Pomocí PreferenceLoader mohou vývojáři přidávat položky do Settings aplikace, podobně jako vývojáři na AppStore pro své aplikace. To využívá například docela mladá aplikace PrivaCy z Cydie.

MailToAttachment je doplněk, který umožňuje aplikacím z Cydie přikládat vlastní přílohy k E-mailům. To využívá například iFile z Cydie, díky kterému pak můžeš poslat jakýkoliv soubor E-mailem (větší soubory to nějak nebere, nešlo mi to a E-mail aplikace se mi prostě neotevřela).
iPhone guru
iPhone guru

Pavuk | ned srp 23, 2009 7:33 pm

Diky

Uživatelský avatar Lukáš Petr | ned srp 23, 2009 10:11 pm

Jenom jeste doplnim, ze procesy jako napr. aplikace bezici na pozadi se daji zobrazit a i vypnout pres SBSettings -> Processes.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
iPhone expert
iPhone expert

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv