Jak na gsm klavesnici?

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar sergi | stř úno 13, 2008 10:49 pm

Jak na gsm klavesnici?

Zdravim, muj iFoun mam od cca. poloviny prosince a stale si musim zvykat na psani na titerne full klavesnici.. Tzn. stale pisu rychlosti osmdesatilete babicky..
Chtel jsem se tedy zeptat na dve veci:
1) Nevite nekdo, zda se da nejak zapnout,aby se mi pri psani a soucasnem otoceni natoceni/otoceni iFounu zapnula velka klavsnice tak, jak je tomu v Safari? Znacne by to urychlilo psani..protoze moje nemororne palce maji tyto vetsi klavesi mnohem radeji :) Pripada mi absurdni, aby velka klavesnice fungovala v Safari, kde maximalne pisu na nejaka fora (hadejte na ktera:), a nefungovala napr. pri psani mailu, sms, icq..
2) Nevite nekdo, zda by neslo prepnout na tzn. GSM klavesnici (napr. tak, jak se prepinaji narodni klavesnice..), kde by byla klavssnice jak pri vytaceni cisla, ale dalo by se pomoci ni psat pismena..zkratka jak u mobilu..tzn. kdyz 2x zmacknu 6ku, aby mi tam skocilo H..
Diky moc za info
Host
Host

Uživatelský avatar rony | stř úno 13, 2008 11:35 pm

Re: Jak na gsm klavesnici?

1. neexistuje, problem je, ze v Mail.app neexistuje moznost to otocit. Ja si teoreticky myslim, ze by to mohlo vyriesit naprogramovanie inej mailovej app ale predpokladam, ze to nie je nikoho prioritou - zrejme vacsine ludi staci maily hlavne citat. Ja osobne s tukanim na vysku moc problem nemam

2. rovnako ma to napadlo, ci je natolko ta cast rozhrania modifikovatelna, to netusim. myslim si vsak, ze to mobilove tukanie nie je velka vyhra. chapem, ze pre iste pripady sa moze hodit.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

.:Hamilton:. | čtv úno 14, 2008 11:08 am

tak tu GSM klavesnici bych taky dost uvital. psani na te full QWERTY je sice pohodlne, ovsem treba pri psani za chuze vznikaji zajimave texty :D Treba se nekdy dockame nejake varianty PhonePadu (dnes TouchPadu), kterou nabizeji WM komunikatory...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv