Jak zmenit pozadi ve springboardu

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

3o | čtv úno 14, 2008 10:32 pm

Jak zmenit pozadi ve springboardu

ahoj, jsem asi jsem neobjevil ameriku, spis jsem se jen spatne koukal, ale byli tu diskuze o tom jak zmenit pozadi ve springboardu, byl tam navod jak to udelat pres ikonku aby to pozadi prijelo na obrazovku, ja jsem to udelal jednoduse, proste jsem vzal obrazek ktery jsem chtel pouzit, prejmenoval na Wallpaper.png a pres SSH ho nahral do slozky /private/var/mobile/Library/SummerBoard/Themes/Default
a bylo to..myslim ze by tak slo udelat i to s tim obrazkem baterie na pozadi o cemz byl taky nejaky clanek. Ale je to nejlogictejsi zpusob, kazdej ho musi znat, jen sem se asi zase spatne koukal..

takze v podstate to pozadi zmenim pomoci summerboardu ale muzu si ho jakkoliv modifikovat, nemusim kvuli tomu stahovat nova temata atd.

Uživatelský avatar j.v. | čtv úno 14, 2008 10:42 pm

Slušelo by se ještě dodat, že tohle je změna pozadí pro témata Summerboardu.

S tou baterií je to ale nesmysl - pokud je to tedy myšleno jako reálný ukazatel stavu.
iPhone 8GB gen1 | Nějaké ty Androidy | BB Passport
MacBook Pro 13" | 10.10 | SSD
Starý pes fóra :)

3o | čtv úno 14, 2008 10:48 pm

nejde o to ze zmenis pozadi temata v summerboardu, protoze tema v summerboardu ktery se jmenuje default je klasicky tema iphonu, takze vsechno ti zustane stejny, nejsou jiny ikonky, nic, jen to pozadi a to je to ceho v tech diskuzich lidi chteli dosahnout..myslim..
a nezkousel jsem to s tou baterii, ale myslim ze kdyz bys nasel ten soubor a prejmenoval na wallpaper.png, melo by to mit stejnou funkci..ale opravdu nevim jestli by se to i hybalo, nebo zustalo staticky..moc tomu nerozumim,jen jsem mel radost ze jsem na neco prisel :)

Uživatelský avatar j.v. | pát úno 15, 2008 9:03 am

Pokud si chce člověk změnit jen pozadí, nepotřebuje Summerboard. Můj názor. :roll:

Jinak na pozadí je samozřejmě možné dát cokoliv, klidně jen tečku o velikosti 1*1 px nebo vycucnutý slide z baterky. Pořád to ale bude jen obrázek, žádnou další fci mít nebude.
iPhone 8GB gen1 | Nějaké ty Androidy | BB Passport
MacBook Pro 13" | 10.10 | SSD

Uživatelský avatar rony | pát úno 15, 2008 9:25 am

Lenze priamo do SpringBoardu NEJDE to inak ako tym, ze z jednej ikony aplikacie spravim velky obrazok.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

sumtom | pát úno 15, 2008 12:09 pm

rony píše:Lenze priamo do SpringBoardu NEJDE to inak ako tym, ze z jednej ikony aplikacie spravim velky obrazok.

nastavit wallpaper v settings?

Uživatelský avatar rony | pát úno 15, 2008 1:53 pm

v Springboarde. Nie v lockscreene.

Springboard = obrazovka s ikonami aplikacii.

2all: Prosim, neradte mi Summerboard, viem o nom :-) skor si tu vysvetlujeme moznosti ako pridat wallpaper, lenze ja hovorim o pozadi pod ikonami a kolega zasa o wallpaperi k "lockscreenu"
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

3o | pát úno 15, 2008 4:52 pm

predpokladam ze to bez pouziti smb chces udelat ciste ze studijnich duvodu, jinak nechapu jaky to ma smysl, smb je programek co ma tak pul mega, jeho ikonu si muzes hidenout. pokud ti tak vadi.. :) jinak pokud to delas bez toho smb tak to pozadi je nejdriv cerny a potom tam prijede to tvoje spolu s ikonama nebo jak to presne vypada? je to zajimavy :)

sumtom | pát úno 15, 2008 5:36 pm

rony píše:v Springboarde. Nie v lockscreene.

Springboard = obrazovka s ikonami aplikacii.

2all: Prosim, neradte mi Summerboard, viem o nom :-) skor si tu vysvetlujeme moznosti ako pridat wallpaper, lenze ja hovorim o pozadi pod ikonami a kolega zasa o wallpaperi k "lockscreenu"

co si vypnout wallpaper tematu a pak tam muzes mit pozadi jaky chces v springboardu i na lockscreenu

Uživatelský avatar rony | pát úno 15, 2008 6:23 pm

Ma niekto akekolvek informacie, ze BEZ "tematkovej" app ako je Summerboard a pod. IDE spravit pozadie pod ikonami na SpringBoarde INAK ako "ikonkovou metodou"?

Sem s navodmi, pretoze som si takmer isty, ze to nejde. Hlavne NEJDE spravit "staticke" pozadie, ktore "nedoplava" s ikonkami na homescreen (Springboard).

To ste tu vazne vsetci nadopovali iphone hned Summerboardom?
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar rony | pát úno 15, 2008 6:24 pm

3o píše: jinak pokud to delas bez toho smb tak to pozadi je nejdriv cerny a potom tam prijede to tvoje spolu s ikonama nebo jak to presne vypada? je to zajimavy :)

precitaj si navod Ako na pozadie pod ikonami bez Summerboardu
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv