Odblokování Iphone 2G

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

fredy | pon črc 13, 2009 1:35 pm

Odblokování Iphone 2G

potřeboval bych od Vás radu, koupil jsem použitý iPhone, byl registrovany, plny fotek atd, tak jsme si stahnul itunes a udelal reset, myslel jsem si že se vymazou data, udelam si novou registraci a budu happy. jenomže po restartu mě to píše abych vložil SIMku bez pinu atd. proste je zablokovany... prvni problem je že nevím jakou verzi OS tam mám jestli tu 3.0. nebo 2.1. bo co.... mam pocit ze tam 100% byla 3.0 před tím restore, nemám tušení jestli to tam už zůstává, nebo se to maže. iPhone mam 1 den a nemam zkušenost co a jak, cely den prohledávám témata ale nic me nejak nejde. pokoušel jsem se pomocí tohoto návodu viewtopic.php?f=96&t=18224&p=162835&hilit=redsn0w#p162835 nějak zprovoznit iphone, ale nedaří se mě to. v iTunes s iphonem neudělám momentálně nic. jen to píše že je asi zablokovanej... poradí mě někdo??????

Uživatelský avatar Lukáš Petr | pon črc 13, 2009 1:50 pm

Re: Odblokování Iphone 2G

Pokud tam mas firmware 3.0, kterej je zablokovanej, tak stahni program redsn0w a tim ho odblokujes. Koukni do navodu, tam je jeden navod pro iPhone 2G 3.0 a podle neho muzes postupovat.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
iPhone expert
iPhone expert

fredy | pon črc 13, 2009 1:50 pm

tak jsem to ještě zkoušel a nevím proč nemám v PC ten soubor iPhone1,1_3.0_7A341_Restore.ipsw ktery jsem ale stahnul, tak ma koncovku zip. a na tom jsme zkoncil, v RedSn0w ho nevidi...

Uživatelský avatar tvosi | pon črc 13, 2009 2:30 pm

kdyz si ho stahnul a ma koncovku zip, tak ji normalne jen prepis na ipsw :wink: co pouzivas za internetovy prohlizec? -> blbe ti to pojmenoval pri stahovani
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv