iPhone 3G Waiting for reboot

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

SirSamuelElanius | stř črc 22, 2009 3:14 pm

iPhone 3G Waiting for reboot

Mám iP 3G. Toto je mé snažení o JB FW 3.0. Podle návodu jsem si stáhl všechny potřebné věci (jen FW jsem nestahoval přes torrent ale našel na nějakých stránkách). Poté jelikož mi iTunes při vybrání tohoto FW napsal že není kompatibilní s mým iP zvolil jsem update přímo z Applu. Poté jsem podle postupu pomocí redsn0w se snažil breaknout iP. Bohužel se mi to pokaždé zasekne na Waitin for reboot po kopírování second stage. Zkoušel jsem různé kombinace redsn0w 0.7.1, 0.7.2, 0.8, Vist, XP SP2 (poté jsem je aktualizoval na SP3) a normálních a Nouzových režimů. Měl by ještě někdo nějaký návrh co zkusit?

Jinak vím o podobném vláknu o podobném problému ale tam se řeší 2G.

Uživatelský avatar House_MD | stř črc 22, 2009 3:27 pm

Re: iPhone 3G Waiting for reboot

mě to taky dělalo. A nakonec sem to vyřešil tak, že sem stáhnul přes ofiko torrent dev teamu redsn0w a tu složku sem rozbalil na plochu. Předtím sem redsn0w otevřel jenom normálně v rar archivu bez rozbalení na plochu. Nvm jestli to bylo tím, ale pomohlo to... :wink:
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Starý pes fóra :)

dave777 | stř črc 22, 2009 5:24 pm

Zkus nouzovy rezim, mne to pomohlo.

Uživatelský avatar cicolably | stř črc 22, 2009 5:34 pm

a redsn0w si robil s akým FW ? ten origo čo je vo windoze v documentoch alebo ten z torrentu?
najdi si ten origo z iTunes stiahnutý
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

SirSamuelElanius | stř črc 22, 2009 5:43 pm

Velice se omlouvám, ale projevila se má blbost. Celé jsem to stavěl na orig FW 3.0 ale pro iP 2G.

považuji tedy za vyřešené. Pokud by jsi chtěl ještě něco doplnit, kontaktuj mě nebo někoho z kolegů, aby ti téma odemkl. toncek

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv