Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
maros2710 píše:ja si tiez myslim a vpodstate v to aj dufam. Chcem si ho kupit nedotovany a v cechach je to o nejaku tu korunku (i ked nic extra ale predsa) lacnejsie... popripade aukro (nase slovenske sa neda s ceskym vobec zrovnavat). Ale som rad ze to konecnce bude. I ked som dost sklamany tym ze Apple povedal 9ho a nedodrzal to. Taky pristup ja nemam rad, i ked sa vyhovaraju na to ze sa im minuli iphony -> mali si to naplanovat!
maros2710 píše:ee nechapem, stihli to na poslednu chvilu... nehovorim ze nestihli. moj nazor bol urcite zly. ale ide o princip. daco povedia tak nech to splnia! ked sa minuli iphony je to ich chyba! u 3g sa mohli naucit! ale to je fuk stihli to(i ked na poslednu chvilu) tak je ok! ale aj tak si myslim ze lepsie nez na poslednu chvilu si to mohli lepsie naplanovat:) tod moj nazor
vlk25 píše:o2 spíčo je škoda lebo v UK má super ceny
vlk25 píše:Orange:
Zariadenie iPhone 3GS 16 GB je v sieti Orange Slovensko možné zakúpiť aj samostatne bez zmluvného záväzku za cenu 630 ? (18978,38 Sk).
T-mobile:
Plnou cenou má byť 629 eur (18 949,20 Sk), za 32GB
Zariadenie iPhone 3GS 16 GB je v sieti Orange Slovensko možné zakúpiť aj samostatne bez zmluvného záväzku za cenu 630 eur (18978,38 Sk) s DPH.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé