esman88 | pát črc 31, 2009 8:52 am
Takže, já jsem měl vždycky za to, že tohle forum je od toho, aby ti zde pomohli. Místo toho mi tu dva primitivové napíší tyto v uvozovkách rady, respektivě spíš jen hloupé reakce a připomínky. Myslíš, že jsem nezkusil tlačítko hledat nahoře? Zkusil a několikrát. Myslíš, že to našlo něco konkrétního? Nenašlo a právě z tohoto naprosto jednoduchého a zcela jednoznačného důvodu jsem napsal tuto žádost o pomoc a dočkal jsem se toho, čeho jsem se dočkal - ničeho. Ani google nic nenajde. Takže díky za "pomoc", děkovat se má a je to slušné ( i když v tomto případě je to i zcela bezpředmětné a s velkou dávkou ironie - to dodávám proto, že jsem nejsem stoprocentně jist mírou inteligence, která zde vládne a měl bych černé svědomí, kdybych u vás vyvodil pocit, že jste lepší a jak jste mi to zde nandali - to vám přece nemůžu udělat). Takže prosím zdejší lidi, aby se nad sebou sama zamysleli, protože to forum je tu opravdu od toho, aby se pomáhalo a radilo. Nebo se snad mýlím? Pokud ano, dochází k mystifikaci zákazníka a to si doufám odvodíte, co to znamená.
Tak podívej, pokud chceš mluvit o inteligenci lidí tady na fóru, tak se nejdříve zaměř na sebe. Přečti si po sobě, cos napsal a nejprve si oprav chyby, někdy je tvůj projev nesrozumitelný. Naopak velmi srozumitelné je tvoje označení moderátorů za primitivy a pro mě natolik srozumitelné, že mě to donutilo, abych napsal tuto poznámku. Zdá se, že si myslíš, že tady jsme samí primitovové a neinteligentní tvorové na rozdíl od tebe, který se cítíš být nejinteligentnějším. Já to ale vidím zcela opačně a ty si svými výpady koleduješ o postih. Pokud se hodláš i nadále takto chovat, tak se vyřadíš ze společnosti sám. Beavers.