An unknown error occurred (6).

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

esman88 | úte črc 28, 2009 6:39 am

An unknown error occurred (6).

Čau lidi, první upgrade na 3.0 se mi nepovedl (nevím proč) a ted chci restorovat iphone a při extraktu softwaru mi to hodí tuhle chybu. Jednou jsem tu viděl seznam chyb a jejich řešení (nebo odkaz na to), tak by mi bohatě stačilo tady toto. Díky moc

Uživatelský avatar waczko | úte črc 28, 2009 8:26 am

Re: An unknown error occurred (6).

iPhone 2G 8GB -> iPhone 3G 8GB Black -> iPhone 4S 16GB White iOS 5.0.1
iPad 16GB WiFi + 3G: iOS 4.3 -> iOS 4.3.1 JB -> iOS 5.0.1

WebDeveloper
POMOZTE!! SBÍREJTE, NAKUPUJTE x) http://goo.gl/mJEzc
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

esman88 | čtv črc 30, 2009 10:44 am

nejhorším pomoc, kterou jsem tady kdy zažil, demence...

Za dobrotu na zebrotu. Misto, aby jsi podekoval, tak brblas. Zamysli se nad sebou a pouzivej svuj mozek a tlacitko "hledat" v horni sede liste uprostred. Na tve duchaplnosti tady nikdo zvedavy neni. Juramac

Uživatelský avatar dodo_mt | čtv črc 30, 2009 10:49 am

esman88: comu sa cudujes takto by to asi hladal kazdy z nas ;)

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

esman88 | pát črc 31, 2009 8:52 am

Takže, já jsem měl vždycky za to, že tohle forum je od toho, aby ti zde pomohli. Místo toho mi tu dva primitivové napíší tyto v uvozovkách rady, respektivě spíš jen hloupé reakce a připomínky. Myslíš, že jsem nezkusil tlačítko hledat nahoře? Zkusil a několikrát. Myslíš, že to našlo něco konkrétního? Nenašlo a právě z tohoto naprosto jednoduchého a zcela jednoznačného důvodu jsem napsal tuto žádost o pomoc a dočkal jsem se toho, čeho jsem se dočkal - ničeho. Ani google nic nenajde. Takže díky za "pomoc", děkovat se má a je to slušné ( i když v tomto případě je to i zcela bezpředmětné a s velkou dávkou ironie - to dodávám proto, že jsem nejsem stoprocentně jist mírou inteligence, která zde vládne a měl bych černé svědomí, kdybych u vás vyvodil pocit, že jste lepší a jak jste mi to zde nandali - to vám přece nemůžu udělat). Takže prosím zdejší lidi, aby se nad sebou sama zamysleli, protože to forum je tu opravdu od toho, aby se pomáhalo a radilo. Nebo se snad mýlím? Pokud ano, dochází k mystifikaci zákazníka a to si doufám odvodíte, co to znamená.

Tak podívej, pokud chceš mluvit o inteligenci lidí tady na fóru, tak se nejdříve zaměř na sebe. Přečti si po sobě, cos napsal a nejprve si oprav chyby, někdy je tvůj projev nesrozumitelný. Naopak velmi srozumitelné je tvoje označení moderátorů za primitivy a pro mě natolik srozumitelné, že mě to donutilo, abych napsal tuto poznámku. Zdá se, že si myslíš, že tady jsme samí primitovové a neinteligentní tvorové na rozdíl od tebe, který se cítíš být nejinteligentnějším. Já to ale vidím zcela opačně a ty si svými výpady koleduješ o postih. Pokud se hodláš i nadále takto chovat, tak se vyřadíš ze společnosti sám. Beavers.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv