[Vyřešeno]Kousnuti pri UPG na 1.1.3 -> nefunkcnost telefonu

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

exquis | pon úno 18, 2008 1:52 pm

[Vyřešeno]Kousnuti pri UPG na 1.1.3 -> nefunkcnost telefonu

Zdravim, stala se mi takova nemila vec, pri upgradu na 1.1.3. pomoci iTunes se prihodila neznama chyba a iTunes spadli. To by mi jeste nevadilo, ale okamzite jsem zjistil, ze telefon po zapnuti ukaze jen obrazek,
Obrázek
abych pripojil kabel, to udelam, pustim opet iTunes, telefon je detekovany a jediny co mi iTunes nabizi je Restore.
Obrázek
Kliknu na to a zobrazi se mi
Obrázek
tak dam Update and restore a zacne se rozbalovat stazena instalace updatu 1.1.3.
Obrázek
ovsem po rozbaleni telefon problikne a v iTunes vyskoci hlaska ze nema dost mista pro instalaci
Obrázek
coz je docela smesny....no muj problem spociva v tom ze ten telefon tedka nemuzu ani updatovat, ani pouzivat...setkal se nekdo s necim takovym? budu vdecny za kazdou radu nebo napad...predem moc diky
Naposledy upravil exquis dne pon úno 18, 2008 11:39 pm, celkově upraveno 2

Paly | pon úno 18, 2008 2:00 pm

Re: Kousnuti pri UPG na 1.1.3 -> nefunkcnost telefonu

Pozeram, ze mas na posteli MacBook a obrazky iTunes z Visty. Skus normalne nahodit Mackintosh daj 7.6 iTunes a skus to urobit tam.

A ked nie tak skus stiahnut niektory program, ktory teraz vie za 3 minutky odbloknut iPhone co Ti vypise ten program. Mozno Ti toto pomoze :)

Pekne popisany problem. Urcite Ti na to zareaguje viac ludi, ale odskusaj najnovsi iTunes alebo niektory z tych programikov.

Este otazka ak podrzis shift a das restore a vyberes iny fw tak Ti urobi co? skusal si to? skus napr 1.1.2
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
Starý pes fóra :)

exquis | pon úno 18, 2008 10:02 pm

No tak hotovo :D diky za napad, sice to nepomohlo ale navnadilo me to hledat nizsi verze firmwaru a diky tomu jsem vygooglil i tuto aplikace AppTappInstaller.exe ktera mi s tim pomohla, po startu jsem vybral nejnizsi verzi firmware a telefon po asi 5 rebootech nabehnul do puvodi netknute verze! takze jestli se tohle jeste nekomu stane tak uz vime jak na to ;) diky za pomoc

Paly | pon úno 18, 2008 10:15 pm

Presne som si nevedel spomenut na nazov tej aplikacie, to na WIN je AppTapp sa to vola. Super.

Ak niekomu nepojde iPhone tak tento soft vie rebootnut tel na nizsiu verziu a potom ho spojazdnit tak aby sa dal uobit update na vyssiu verziu. Tento programik sluzil k tomu aby sa dala odomknut verzia 1.0.2 pomocou AnySim :).

Som rad, ze si to nasiel a poriesil aj sam, vsetko je na webe :)
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv