[A] Jak dostat kontakty z iPhonu do PC

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Penguinmor | ned srp 02, 2009 9:18 am

[A] Jak dostat kontakty z iPhonu do PC

Ahoj! Prosím o pomoc, koukal jsem se po nějakých diskuzích, které by mi mohli pomoct, ale bez úspěchu.

Mám problém, asi před týdnem mi můj iPhone 2G spadl na zem a od té doby mi nefunguje horní vypínací tlačítko. Ale ten větší problém je v tom, že mi od včerejška nejde displej. Telefon vyzvání, vibruje, ale nefunguje displej. Na tohle mi vždycky fungovalo restartovat celý systém právě díky vypínacímu tlačítku, ale jelikož ten je teď mimo hru tak si nevím rady.

Napadlo mě snad už jen přeinstalovat celý systém. Ale tím, že přeinstaluju systém tak se mi všechno smaže i s kontaktama. Nevíte prosím o nějakém způsobu jak dostat kontakty z iPhonu do PC aniž je k tomu zapotřebí displej ? Zkoušel jsem iPhone PC suite ale dvě verze mi nešli vůbec, na konci rozbalování to napsalo vždycky chybu a když jsem sehnal tu nejnovější verzi tak ta je snad v čínštině a to riskovat nebudu.

Dík

Uživatelský avatar Beavers | ned srp 02, 2009 9:31 am

Re: Jak dostat kontakty z iPhonu do PC

Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar quak | ned srp 02, 2009 9:53 am

Bohužel jsi neuvedl, typ, verzi firmware, info o JB...

Pokud máš Jailbreak, lze iPhone restartovat i z PC přes SSH:

cd /
cd /sbin
reboot

Otázkou ovšem je, zda telefon bude reagovat na SSH pokud je "zamrzlý".

Jinak pro zálohu kontaktů stačí zazálohovat obsah složky private_var_mobile_Library\AddressBook\

To vše jen pokud máš JB. Pokud ne, jedinou možností je pokusit se importovat kontakty do PC, například do Outlooku a po vyřešení problému je zpětně synchronizovat. Připojí se tvůj aktuálně "zamrzlý iPhone korektně k iTunes?
The best 4 windsurfing - http://www.surf-centrum.cz
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar rony | ned srp 02, 2009 10:40 am

Pre ostatnych, pomaly zopakujem a vy pomaly citajte:

- vzdy, vzdy, opakujem VZDY
- si nastavte synchronizaciu kontaktov s programami ako MS Outlook ci Windows Adresar (ten druhy ma urcite kazdy windows)
- v iTunes po pripojeni iPhone v sekcii devices prejdite na kartu Info a tam mate moznosti synchronizacie a okrem ineho aj kontakty.
- vyberte si tam trebars Windows Adresar ako program, kam sa budu prenasat kontakty
- mozete dokonca kontakty upravovat v tomto programe a zmeny sa prenesu aj do iphone

Preco?

- stratite telefon - kontakty mate v pocitaci
- poskodi sa telefon - kontakty mate v pocitaci
- premazete telefon - kontakty mate v pocitaci
- netreba ziadny software navyse
- ked prejdete na iny telefon - kontakty mate v pocitaci.

Precitajte si to este raz a opakujem, nebudte hlupi, zalohujte si kontakty!

A zo zivotnej skusenosti: lepsie urobit nieco naviac predtym ako riesit ako sa to neda urobit po tom.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Penguinmor | ned srp 02, 2009 6:11 pm

Děkuju moc za rady !! Už jsem si je hodil do Windows Address book a snad se mi podaří toho lotra rozchodit...

Ještě jednou moc děkuju, jsem aspoň zase o kousek chytřejší :-)

Uživatelský avatar Beavers | ned srp 02, 2009 6:40 pm

Jak jsem pochopil ze svých pokusů, Windows Addres Book se týká Outlook Expressu. Pokud ho používáš, tak by to mělo jít. Pokud používáš MS Outlook, musíš synchronizovat s ním, tzn. vybrat v nabídce Outlook, nikoli Address Book. Jinak ve vláknu, na které odkazuji výše popisuji podrobnější postup a v editovaném dodatku se zmiňuji o nedostatku, který tam vzniká, ale nemá podstatného významu. Přesto doporučuji si jej přečíst.
Moderator fóra
Moderator fóra

Penguinmor | ned srp 02, 2009 7:14 pm

Tak jsem updateoval firmware na 3.0.1 a displej se rozsvítil HURÁ. Teď mám ale jiný problém, iPhone a iTunes říkají, že mám nekompatibilní SIM kartu... Prosím co s tím ??

iPhona mam teprve pár týdnů a s tímhle nemám zkušenosti. Děkuju moc za rady

Uživatelský avatar rony | ned srp 02, 2009 9:03 pm

Penguinmor píše:iPhone a iTunes říkají, že mám nekompatibilní SIM kartu... Prosím co s tím ??

ty si kupoval z druhej ruky telefon, ktory treba vzdy odblokovat, co? Tak PRECO doprdele sa nenaucis, ze ten telefon nemozes len tak updatnut ale musis pouzit jeden z navodov a telefon jailbreaknut a odblokovat? Ale tvoj problem

ale to len tipujem, pretoze si taky partizan, ze nam o tom telefone nic neprezradis.

Takze ako vidis cervenym vyssie - sekcia navody a ....
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv