zahadny instaler

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Bajker | úte úno 19, 2008 2:48 pm

zahadny instaler

Mohl by mi nekdo poradit s instalerem?Kdyz zacnu instalovat jakoukoliv aplikaci tak se najprve stahne a kdyz zacne instalovat tak me hned hodi na springboard a tim to cele skocni.Nejde reinstal bsd ani instaleru.Predtim fungoval spravne.Mam 1.1.3.Jsem uz dost zoufaly

3o | úte úno 19, 2008 4:47 pm

Re: zahadny instaler

no problemy s instalerem jsem mel taky, jeste si pockej na rady nekoho zkusenejsiho ale ja bych ti doporucil restore 1.1.3 trva to chvilku a myslim ze by to pomohlo urcite

Uživatelský avatar Almi | úte úno 19, 2008 4:55 pm

Skús ešte preinštalovať celý Instaler...ak nepomôže tak restore a ziphone...je to chvilka :wink:
Prípadne ma napadá že či nemáš málo pamäte na inštaláciu programov...máš tam toho nainštalovaného už veľa? myslím aplikácie, vlastné zvonenia.
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

pesolino | úte úno 19, 2008 9:06 pm

Já mám jinej problém, v instaleru nemohu nic nainstalovat, vždy mi to napíše: "Package download failed: can´t find host!" Nevim kde je problem, jinak mi jde pripojovat se na internet...
Věděl by prosím někdo jak tohle vyřešit?

díky

Uživatelský avatar caesar | úte úno 19, 2008 11:26 pm

Tohle je vec ktera se tu mnohokrat resila a nikdy na ni nebyla dana odpoved. Jednoduse proto, ze zadna neni. Installer si casto dela co chce a pokazde na nej zabere neco jineho, nekdy restart, jindy reinstalace, pak zase treba jen par dni cekat a ono se to "samo" vyresi, jindy zas nekolikrat klikat na install a odkliknout chybovou hlasku atd atd atd....
Senior uživatel
Senior uživatel

pesolino | stř úno 20, 2008 7:24 am

ok, díky, to sem myslel že je to mnou zůsobené, a ono je to zatím takhle nevychytané...

Julek | stř úno 20, 2008 7:35 am

Já bych zkusil odebrat zdroje, to že nenajde hosta může znamenat že máš špatný zdroj a z něco se snažíš app stáhnout. Přeinstaloval bych instaler, nastavil práva atd atd. Používej naše repo také mi to vyřešilo problémy..

viewtopic.php?f=16&t=1709

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv