iPhone 3G FW30 +redSnow 071 - Death

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar designed | sob srp 08, 2009 10:44 pm

iPhone 3G FW30 +redSnow 071 - Death

Ahoj..

Mam taky celkom divny problem s iphonom. Mal som nahodeny FW3.0 a postupom casu som ho dal JB s redSnow 0.7.1 - vsetko fungovalo okey. Trochu slabsia vydrz baterie, ale to je asi uz JB telefonoch uplne bezny jav.
Postupom casu [snad aj vyse 2 mesiacov] mi uplne chcipol telefon. Jeden vecer este uplne bezne fungoval, akurat mal trochu slabu bateriu a uz ju aj sam hlasil. Nedal som ho nabijat [zaspal som]. Rano som sa zobudil a telefon bol vypnuty, asi od vybitosti baterie. Ked som ho skusal zapnut, zistil som celkom blblu vec, ze zapnut vobec neide.
Neviem ci to uz niekto videl, alebo ma s tym skusenost. Po snahe o zapnutie sa nedialo vobec nic, ako keby bola bateria uplne death. Ked bol telefon na kabli a skusal som ho zapinat - objavilo sa jablcko a svietilo tam asi minutu, potom to zase zhaslo a nic sa nestalo. Ked som pocas svietiaceho jablcka odpojil napajaci kabel, jablcko okamzite zmizlo. Dodam este, ze ked som hodil foun na nabijacku, alebo aj do usb, absolutne ziadna reakcia, ziadny pokus o nabijanie, alebo signalizacia detekcie prudu. Uz som bol z toho zufaly, tak som skusal aj DFU mod.
Telefon v pohode nabehol do DFU modu [len na kabli - po odpojeni kablu okamzite chcipol]. Skusal som davat restore cez iTunes - ale vzdy mi vypisalo tu istu chybu - (error23) [netusim co moze znamenat kod 23].

Pripada mi to, ako keby chcipla baterka na total [telefon nebol vobec stary - cca. pol roka a nabijany bol asi kazdy druhy den pri beznej prevadzke a poslednu dobu baterka tiez nerobila ziadne problemy]. Mozno by pomohlo vyskusat ho s cudziou baterkou [neviem ci to je za domacich podmienok vobec mozne realizovat], alebo tu baterku skusit nejak dobit externe mimo telefonu [tiez neviem ci je to mozne, len uvazujem].

Ak s tymto mate niekto skusenost, alebo sa Vam to uz stalo, pripadne viete co by sa s tym dalo spravit, budem velmi rad za kazdu pomoc. Lebo zatial ten telefon vyzera jedine tak na smetiak. :(

Diky moc a tesim sa na diskusiu. Aloha
Actual:
iPhone 6s 64GB / 9.1 + JB
History:
iPhone 6 16GB / 9.0.X + JB
iPhone 4s (repete) 16GB / 7.0.4 + JB
iPhone 5s 16GB + JB
iPad 3 32GB / 7.0.4 + JB
iPhone 5c 16GB / 7.0.4 + JB
iPhone 4s 16GB / 7.0.4 + JB
iPhone 3Gs 16GB / 5.0.1 + JB
iPhone 3G 8GB / 3.2 + JB [umrela zakladna]
Host
Host

wizi | ned srp 09, 2009 1:12 am

Re: iPhone 3G FW30 +redSnow 071 - Death

Něco podobného se mi také stalo když jsem měl death baterku. Pomohlo mi zapojit telefon na nabijeni a nechat ho nejakou dobu nabijet a pak zkusit phone zapnout (při nabíjení mi take neindikoval, ze by se nabijel, presto se nabijel). Pak se zapnul v pohode. Nevím zda ti to pomůže, ale zkusit to můžeš :)

Uživatelský avatar Lukáš Petr | ned srp 09, 2009 4:52 am

Re: iPhone 3G FW30 +redSnow 071 - Death

Presne, zkus ho nabit, neverim ze by se ti najednou z niceho nic uplne vys***a baterka. Potom zkus do DFU a oficialni restore (bez shiftu) s nejnovejsim iTunes (8.2.1). Potom jailbreak a pripadne odblok pomoci redsn0w 0.8 8)
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar designed | ned srp 09, 2009 11:29 am

- Death

Skusim to, no.. Aspon na celu noc necham nabijat.. Ale ked ho napichnem na nabijacku, tak ako keby sa snazil zapnut - objavi sa jablko, minutu svieti, potom skape. Teda on asi by aj chcel reagovat, len sa nejak nevie rozbehnut. Este sa s tym skusim pohrat, potom isto budem pisat, ako som dopadol. ;) Zatial diky.
Actual:
iPhone 6s 64GB / 9.1 + JB
History:
iPhone 6 16GB / 9.0.X + JB
iPhone 4s (repete) 16GB / 7.0.4 + JB
iPhone 5s 16GB + JB
iPad 3 32GB / 7.0.4 + JB
iPhone 5c 16GB / 7.0.4 + JB
iPhone 4s 16GB / 7.0.4 + JB
iPhone 3Gs 16GB / 5.0.1 + JB
iPhone 3G 8GB / 3.2 + JB [umrela zakladna]
Host