(Vyřešeno - Archív) Hry - jak je dostat do iPhonu

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Alexie | čtv srp 13, 2009 9:11 pm

(Vyřešeno - Archív) Hry - jak je dostat do iPhonu

Ahoj, mam iPhona asi 3 dny na nahravani pisnicek a obrazku jsem uz prisla ale porad nevim jak mam do telefonu dostat hry zkousela jsem snad uz vsechno nevim jak je mam dovnitr vlozit pres program i Tunes to nejde alespon nevim jak obrazky pisnicky preto jdou ALE KAM VLOZIT HRY A OSTATNI PROGRAMY NETUSIM i s videi mam problem.Moc dekuji za odpoved uz mam nervy na dranc :D.

scorpi | čtv srp 13, 2009 9:25 pm

Re: HRY

Hry jsou placené nebo free - což znamená neplacené. Oboje najdeš v App Storu, který najdeš pod modrou ikonou s písmenem A ve tvém iPhonu nebo v iTunes pod sekcí Store->iTunes Store.
Doporučuji si stáhnout pro začátek ty zadarmo, jejich instalace se provádí téměř sama.
Nutností při "nákupech" z App Storu je založení účtu. Jak se takový účet zakládá najdeš ZDE.
Dále doporučuji v té samé sekci pročíst rady a zkušeností ostatních uživatelů ohledně instalace her, případného placení a podobně.
Good Luck zlato :wink:
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

NStony | čtv srp 13, 2009 9:33 pm

V iTune Store si najdes hru kliknes na BUY APP nebo na GET APP kdys je free. Na levo budes mit kolonku Aplicatons tam se ti to stahne pak kliknes na iphone a uplene na pravo tam mas hry no a klikni na syns.

Uživatelský avatar Tony1 | čtv srp 13, 2009 9:35 pm

tak teda scorpi byl rychlejši než já a napsal uplně vyčerpavající návod :-)). Já jen dodám že vše jde dělat přes iTuns a pak kabelem do iPhonu ci přímo přes iPhon a to tak že je iPhon připojen na wifi nebo na mobilní internet 3g či EDGE.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Alexie | čtv srp 13, 2009 10:42 pm

navod byl opravdu vycerpavajici a pochopila jsme to paradne, chvili to trvalo ale jsem chytra holka :D tak se mejte pa a dik moc ;)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv