Dostupnost iphone 3GS na SVK

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Xfire | pát srp 14, 2009 8:16 pm

Dostupnost iphone 3GS na SVK

Neviete niekto ako je to s dostupnostou iphonu 3gs v orange. ci na sklade v BA ju maju??? bo u nas v meste je len na objednavku a tak by ma zaujimala casova dostupnost u orange..

dik za skoru odpoved.

popripadne ma niekto od orange/tmobile 3gs?? kolko ste cakali nan ho?

myschoo | pát srp 14, 2009 8:29 pm

Re: Dostupnost iphone 3gs na SVK

orange.sk > infolinka :|

McDog | pát srp 14, 2009 8:33 pm

Ja ked som bral moje 3G tak bolo za 1? a dosiel som do T-Mobilu ze ho chcem..a tam ze zaloha 50? a ked pride tak spravime zmluvu..a ja ze co ked zmluva neprejde tak co a ona ze neviwe....Tak som volal na info a vysvitlo ze to neni origos t-centrum ale iba sukromnik pod znackou T-Centra....
Tak mi hned zistila ze v origos Teecku maju este 15 ks a isiel som tam a za 10 minut hrdy majitel najktajsieho a najsamlepsieho Maleho-Kompaktneho Netbooku s ktpreho sa da este aj volat:)
Ja to nevolam telefon ale maly netbook....:)

Takze naozaj radim INFOLINKA a mas to...

filip89 | pát srp 14, 2009 8:41 pm

Ked beriete na pausal odbalia ho alebo vam ho predaju s foliou ?

McDog | pát srp 14, 2009 8:51 pm

Mne ho ukazal tak ze dal dole trocha foliu a dal mi ho pochytkat a tak a potom vsetko pekne s5 zabalil a este mi zazelal pekne zazitky a ukazal svoj:)

filip89 | pát srp 14, 2009 8:52 pm

Ale myslim či daju ten igelit z krabice :D ale asi to musia

McDog | pát srp 14, 2009 8:54 pm

No neviem ci musia a le je to v tvojom zaujme

patrix242 | pát srp 14, 2009 11:34 pm

Mne odblankovala krabicu, vytiahla ho von, ;-)

Potom dala dole ten igelit, strcila tam svoju SIM a zaregistrovala ho.
Potom ho dala spat do krabice, ale uz bez tej folie....
Host
Host

Uživatelský avatar ygy | pát srp 14, 2009 11:38 pm

v utorok pridedalsia dodavka z usa :wink:
Starý pes fóra :)

Xfire | sob srp 15, 2009 2:23 am

to: myschoo

bohuzial so mvolal na infolinku a ich odpoved. je neviem.. :/

McDog | sob srp 15, 2009 10:51 am

Prave preto mam rad T-Mobile....zavolas,zistia presne kolko maju a este aj zarezervuju....a popvedia ti presne ake mas moznosti na akcie,zlavy atd....
Jednoducho kompletny servis pre zakaznika....dokonca ked som si predtym predlzoval pausal a bral new mobil tak som vsetko riesil cez telefon.....akurat bol problem s kurierom lebo sa mu asi nechcelo-Remax-tak som im zavolal do T-Mobile a kurier prisiel behom 2 hodin:)
Mal prist do stredy a v stredu oobede volal ze nemoze tak pride vo stvrtok.Vo stvrtok volal ze nemoze ze v piatok a v piatok volal ze tak v pondelok.....Spytal som sa ho ze ci si je isty a on ze aj..tak som mu povedal ze ako chce teda a zavolal som im tam a povedal aky mam problem a do 2 hodin dosiel:)

Uživatelský avatar jojosr | pon srp 17, 2009 7:18 pm

Tak to asi tazko. Ja s T-mobilom bojujem uz dva tyzdne, od primych informacii na predajniach, cez infolinky, cez maily a odpoved ...nevieme, nemame, raz dokonca (T-mobile POLUS) uz ani nebudu!!!!! A tom VIP klient. Neschopnost, nekompetentnost!!!!! Volakedy sme to volali ze socializmus!!!!
Bohuzial si na Slovensku nevyberies!!! Z blata do kaluze!!!Jeden horsi ako treti!!!!
HOWGH
macbook pro 13", i5, model 2011, OS Maverick 10.9.1, iPad Mini Retina, 128 GB, Wifi Cellular.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

McDog | pon srp 17, 2009 7:39 pm

So-co?......to by som veru chcel este zazit:)

Uživatelský avatar jojosr | pon srp 17, 2009 8:09 pm

Dalsia kvalifikovana odpoved mobilneho operatora!!!! :
Vazeny pan .....

reagujeme na Vas e-mail.

Dovolte nam, aby sme Vas informovali, ze mobilny telefon iPhone 3GS je aktualne vypredany. Blizsie informacie o najblizsej dodavke zatial, zial, nemame k dispozicii.

Verime, ze Vase rozhodnutie odstupit od spoluprace prehodnotite a my Vas budeme moct presvedcit o kvalite poskytovania nasich sluzieb.

S uctou

Anna Miklasova
Sluzby zakaznikom
T-Mobile Slovensko, a.s.
P.O. Box 54
838 01 Bratislava 38
e-mail: office@t-mobile.sk
http://www.t-mobile.sk,
tel: +421 903 903 903 (12345)
macbook pro 13", i5, model 2011, OS Maverick 10.9.1, iPad Mini Retina, 128 GB, Wifi Cellular.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar ygy | pon srp 17, 2009 8:21 pm

never tomu ..dalsia dosavka ma prist zajtra ..som o tom 100% presvedceni teda aspon do ziliny ale myslim ze je to tak po celej sr .. naozaj ver mi a dojdi tam zajtra :wink:

Uživatelský avatar jojosr | pon srp 17, 2009 8:26 pm

Vies, je smiesne, ze na sluzbach zakaznikom o tom hovno vedia aj ked sa im vyhrazas zmenou operatora. Diletanti!!!
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Petoo | pon srp 17, 2009 10:11 pm

Ja cakam na 3GS u t-debile uz vyse 2 tyzdnov a neustale ked tam idem tak ma odbiju a to som uhradil uz plnu cenu dopredu, za 2 ks. :(

Uživatelský avatar ygy | pon srp 17, 2009 11:04 pm

tak preco si ho nenechas poslat domov kurierom :?:

Petoo | úte srp 18, 2009 8:41 am

He, myslis ze z t-debile sa da? Za plnu cenu?

Petoo | úte srp 18, 2009 10:02 am

ygy píše:never tomu ..dalsia dosavka ma prist zajtra ..som o tom 100% presvedceni teda aspon do ziliny ale myslim ze je to tak po celej sr .. naozaj ver mi a dojdi tam zajtra :wink:

Hm, zistoval som si dostupnost novych iphonov v celom zilinskom a bystrickom regione, ale ziadna predajna nema na sklade ani jeden kus.

edkis | úte srp 18, 2009 10:28 am

Dnes som dostal info ze ziadne ip v utorok nedojdu. Pridu az vo stvrtok ale su uz kompletne rozobrane. Vraj ma prist na kazdu predajnu okolo 4ks.
Host
Host

Uživatelský avatar dodo_mt | úte srp 18, 2009 11:01 am

Kazdy iPhone v Martine a okoli sa objednava minimalne v Orange u T-Mobile neviem...

dodo
Apple iPhone 5 32GB White | iOS 8.1 - no JB | Orange
Apple iPad 32GB Wifi White
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse

Apple MacBook 13" | 2008 - dead

miso03 | úte srp 18, 2009 11:27 am

Tiez som obvolal uz skoro vsetky pobocky Orange v Blave, BB a okolitych mestach a nikde nemaju, ked som sa v Auparku spytal ze kedy najblizsie tak povedala najskor o 2-3 tyzdne, vsade inde mi povedali ze az v septembri co su vpodstate tie 2-3 tyzdne :)
Ja budem rad ak sa mi ho na tomto skvelom Slovensku podari zohnat este tento rok :D
Host
Host

pali777 | úte srp 18, 2009 12:32 pm

... mne dnes volal moj predajca (OrangeSK) a povedal ze budu prvy Sept. tyzden...skor ani ked sa hodim o zem...;)

Petoo | úte srp 18, 2009 1:17 pm

Ja som bol dnes v t-centre a volal i do t-debile ale ziadny termin mi povedat nevedeli. Tak uz som si zvykol cakat na MacBook Pro 2 mesiace, tak nejakych 6 tyzdnov na Iphone ma uz nezabije :lol: :lol: :lol:

munku | úte srp 18, 2009 3:03 pm

mas tam znamych ak zistujes dostupnost???)
ak nie mas smolu je to ako za komunistov cakat farebny televizor i ked by si sa nan pozeral ze je v predajni tak by ti povedali ze uz nie je ...

People | úte srp 18, 2009 3:37 pm

Prave som volal z infolinkou tmobilu, ze ako mam postupovat, ked si chcem zakupit iphone.

Iphone na firemnnych predajniach nemaju.

Kontakt na firemnu predajnu mi nedaju!
Rezervacie na iphone nerobia.
Objednat cez Eshop sa neda!
Oni sami mi nezavolaju, ze iphone dorazil.

Chcem minut 630eur u tmobile, ale oni ich asi nechcu.

Vobec mi nevadi, ze iphone nikde neni, pockam si tyzden aj dva. Docestujem si aj do 50km vzdialenej predajne, ale potrebujem vediet, ze tam iphone bud maju, alebo ze na mna caka.
Tento pristup ma nemilo prekvapil.

Ako mam postupovat, aby som sa dopracoval k iphoneu?
Host
Host

mmhardky | úte srp 18, 2009 4:02 pm

Nijak. Mobilni operatori si z nasho trhu spravili eldorado s takymi marzami, ze pokial nie si nejaka firma s xy simkami, maju ta hlboko v pazi.

Uživatelský avatar ygy | úte srp 18, 2009 5:43 pm

moja chyba ..tie co doniesli v utorok boli len pre firemnych pracovnikov :evil: v stvrtok ma prist dalsia kolekcia iphonov a zase len omezene mnozstvo a tak mate najlepsie si to zarezervovat , ako som to ja dnes uz urobil :twisted:

Xfire | úte srp 18, 2009 6:07 pm

to si kde registroval? v orange alebo tmobile??? bo ja uz mam v orange od minuleho utoraka objednany a este nedosiel.. uz neviem dokedy cakat na phone :(

Uživatelský avatar ygy | úte srp 18, 2009 6:12 pm

jedna sa o t-mobile ... voala som na t-mobile infolinku a tam mi nic nevedeli povedat tak som volal kamaratke ktora tam pracuje o ta mi povedala ze pridu vo stvrtok a mam ho tam rezervovany na mpje meno :twisted: vravim vam nenehajte sa odbit

Xfire | stř srp 19, 2009 3:14 am

mne orange posla mail:

Vazeny pan
dakujeme Vam za doveru, s ktorou ste sa obratili na nasu e-mailovu sluzbu.

Reagujeme na Vas e-mail ktory ste odoslali do nasej spolocnosti informujete sa v nom o datume dostupnosti mobilneho zariadenia Apple iPhone 3GS .
Zial nie je nam umoznene poskytnut Vam aspon priblizny datum kedy by ste tento telefon mohli ziskat ,ak ste uz uskutocnili objednavku odporucime Vam nakontaktovat sa priamo na predajne miesto na ktorom bolo prijata .
Ak mate zaujem o telefonicky kontakt ,prosim zaslite nam obratom ako odpoved na tento e-mail s ponechanim povodnej komunikacie ,doplnujece informacie o predajnom mieste spolocnosti Orange Slovensko .
Dakujeme za pochopenie .

V pripade otazok nas mozete kedykolvek kontaktovat e-mailom na adrese "info@orange.sk" alebo telefonicky zavolanim na Zakaznicku linku 905 (0905 905 905), ktorej operatori su Vam k dispozicii 24 hodin denne.

na tom som im odpovedal takym nmailom ze budu kukat.. sorry mam informacie od ludi ktory su tam ako napr: riaditel call centra ktory vedia odpoved na to kedy telefon bude.. pracovnici orange zdaleka na to seru to zistit, sak taky plat nemaju tak naco sa maju snazit... je tazke zdvihnut tel zavolat na sklad popr produkt managerovi orange a zistit stav na sklade.. popr bodu dodania.. su to fakt chudaci.. a hrozne tu na svk..

mam znameho v UK a tam take nieco neexistuje.. tam ti skor lezu do zadku a staraju sa o teba. napr ti zavolaju ze mame novy pausal vyhodnejsi a ci nechces a tak.. tu ani to..

tam dostavas k pausalu a tel. Xbox 360 alebo ps3 ako darcek.. tu na svk si rad ze dostanes manual a handsfree... fakt blbee tuto

Petoo | čtv srp 20, 2009 9:26 am

ygy tie informacie co mas, su zarucene? Moc sa mi to nezda, lebo dnes mi overovala babena v t-mobile ako to je v distribucnom sklade, ale tento tyzden im prislo pre cele slovensko vraj len par kusov (asi 6), ktore sa rychlo rozobrali. Dalsiu dodavku mi nevedela potvrdit, len povedala, ze viazne komunikacia s dodavatelom mobilov, cize Apple.

EDIT:
Dnes som dostal info ze buduci tyzden pride na centralny sklad dodavka novych telefonov. Tento tyzden nic neprislo.

Příspěvek jsem ti upravil tak, aby odpovídal pravidlům http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=112&t=10929 . Je to pravidlo o editaci vlastních příspěvků, tzn., pokud chceš ještě něco dodat a nikdo zatím nereagoval na tvůj příspěvek, provedeš to způsobem, jak jej vidíš výše. To je také naposledy, příště ti jej smažu bez varování. Beavers.

Xfire | čtv srp 20, 2009 11:08 pm

Citace smazána. Necituj příspěvek, na který bezprostředně odpovídáš. Nebo si myslíš, že je to nutné? Tak, jak jsi to provedl, to lze taky, chceš-li "vypíchnout" z citovaného textu něco podstatného. O tom se ale již pouč v pravidlech http://www.iphone.cables.cz/viewtopic.php?f=112&t=10929 . Beavers.

ktore sklady? orange? alebo TM??

Petoo | pát srp 21, 2009 7:01 am

TM

citrixman | pát srp 21, 2009 12:32 pm

Chlapi,v stredu som bol v TM(poluse) zobral som si dva 3GS ,ktore som mal rezervovane,tych 6 ks pre slovensko je asi urcite haluz.TM pristupuje k tymto veciam seriozne a ten obmedzeny pocet je ozaj sposobeny na strane apple.
iphone XS Max 256 GB iOS 12.1.3 beta 3
Host
Host

Xfire | pát srp 21, 2009 3:38 pm

jak dlhosi na to cakal? myslim ked ysi si to objednal

Uživatelský avatar jojosr | pát srp 21, 2009 3:56 pm

citrixman píše:Chlapi,v stredu som bol v TM(poluse) zobral som si dva 3GS ,ktore som mal rezervovane,tych 6 ks pre slovensko je asi urcite haluz.TM pristupuje k tymto veciam seriozne a ten obmedzeny pocet je ozaj sposobeny na strane apple.

Prosim ta, ako sa ti podarilo rezervovat si ich, oficialne, ci po znamosti, lebo som sice VIP klient, ale zaboha so mnou o tom nechcu debatovat, vraj ich nemaju, nevedia kedy budu a objednat sa nedaju. Dost mi lezu na nervy, asi od nich po 12 rokoch odidem.....
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Xfire | úte srp 25, 2009 1:10 am

tak podarilo sa niekomu uz kupit??? popr nemate ziadne info?? kedy budu a tak v orange.

Uživatelský avatar Arrow79 | úte srp 25, 2009 6:13 am

Orange objednal cca 1620 kusov, kedy pridu, nikto nevie :? Kazdopadne, som niekde na zaciatku cakacej listiny, cize ked budu dam vediet.
iPhone XS Max 256GB - Space Grey (iOS 12.1)
iPad Pro 9,7 128GB Wifi Cellular - Space Gray (iOS: 12.1)
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Archiv