[A] Aky typ iPhone mam???

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

TriFith | sob srp 15, 2009 11:34 am

[A] Aky typ iPhone mam???

Zdravim.

Tento dotaz bude asi znít trochu divně, ale už si nevím rady.

Mám iPhone a nevím co je to za verzi... Vím jen, že má kapacitu 8GB. Našel jsem jen návody na zjištění firmware, ale pro Jailbreak potrebuju asi vedet co je to za typ, ne?

Prosím Vás o pomoc při řešení tohoto problému... Mám zkušennosti spíš se zařízeními s WM a iPhone jsem dostal do ruky náhodou.

Uživatelský avatar DRAKcz | sob srp 15, 2009 11:38 am

Re: co mam za iPhone???

Zadní kryt hliníkový: 2G , plastový 3G
Host
Host

Uživatelský avatar Tea Racer | sob srp 15, 2009 11:39 am

Má vzadu plast černy? Jak vypadá? Jinak to mas pravdepodobne ve verzi OS snad, ale když nám ho popiseš bude to nejlepsi.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rony | sob srp 15, 2009 12:14 pm

a to nemas po ruke ziadny fotak? stacia dve fotky - spredu a zozadu a hned to vieme. A minimalne staci pohladat po internete, fotiek iphone je na nom na miliony :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Julek | sob srp 15, 2009 9:10 pm

lepší je skutečně fotka, taky jsi mohl koupit HIPHONE nebo podobny nesmysl ..

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Uživatelský avatar Beavers | sob srp 15, 2009 10:21 pm

...anebo někde "najít". Trochu upřesni, odkud ho máš, zda je k němu příslušenství apod.
Moderator fóra
Moderator fóra

TriFith | ned srp 16, 2009 8:16 am

Dekuji za odpovedi.
iPhone sem koupil od znamyho, kterej nema o telefonech ani poneti.
Dostal ho ve firme, takze taky nema tuseni co to je zac.
Pouzival ho jen na volani a sms, na vic nestaci :D

Fotky jsou zde:
http://www.pixhost.org/show/101/578194_imag0240.jpg
http://www.pixhost.org/show/101/578195_imag0241.jpg
http://www.pixhost.org/show/101/578196_imag0242.jpg

Buršoust | ned srp 16, 2009 8:19 am

jasny 2G jenom trochu doflakany

Uživatelský avatar Martin2195 | ned srp 16, 2009 8:19 am

To je iPhone 2G, čiže prvý iPhone aký kedy bol vyrobený.
Na iOS 8.3 bez JB - ako bez ruky.
Host
Host

TriFith | ned srp 16, 2009 10:55 am

parada... takze mam iPhone 2G, to je dobry vedet...
a ted to hlavni... pokud jsem to dobre pochopil, tak k tomu, abych si mohl instalovat crackly aplikace, hry nebo si jinak upravit prostredi, musim udelt ten JailBreak. Je to tak?

Mozna budu vypadat jako idiot, ale po zkusenostech s WM zarizenimy jsem se naucil, ze je lepsi se zeptat...

Co je to Cydia? Pochopil jsem to tak, ze je to neco jak appstore ale jen pro "open source aplikace třetích stran" (pod tim si predstavuju jednoduse soft zadarmo :D )

Edit:
jeste jedna vec... podle telefonu mam verzi 2.2 ale kdyz si chci stahnout nejakou aplikaci zadarmo z appstore, tak mi to obcas napise, ze potrebuju firmware 2.2.1 nebo tak neco... nemel bych pred jailbreakem upgradnout firmware?
a pokud ano, kde ho najdu a jak ho tam nahraju? :-D

diky moc za pomoc

Tak, kamaráde, teď jsem udělal za tebe práci, čili jsem zeditoval tvoje dva po sobě jdoucí příspěvky do jednoho. Příště ti už budu ty další mazat. A teď: pokud umíš číst, tak se rozeběhni po fóru a než se začneš na něco ptát, prostuduj si pravidla, ostatně, měl jsi to udělat při registraci, což jsi zjevně neudělal, protože se ptáš jak na cracklé apkliace, což je záležitost warezu. V pravidlech se dozvíš, jaké postihy za pirátskou činnost, i když ji jen vyžaduješ, tady jsou. Až se naučíš pravidla, budeš vědět, že se nemáš ptát na věci, které tu jsou milionkrát vysvětlovány - používej tlačítko Hledat. Až opravdu, ale OPRAVDU odpověď nenajdeš, tak se teprve ptej. Raději už nepátrám po tom, kdes k telefonu skutečně přišel a pokud v zaměstnání (většinou ale zaměstnavatelé iPhony nerozdávají a když tak s komplet příslušenstvím), tak jsi jej měl mít se vším všudy. Beavers.

Uživatelský avatar Apache23 | ned srp 16, 2009 11:22 am

1. Su tu určite pravidla a tak ich rešpektuj :!: :!: :!: (už si porušil minimálne 2)
2. Návody sú samostatná sekcia ale to je asi pre teba tažké nájsť...však? Jednoduchšie je sa pýtať šak mi povedia.
3. Dobra rada: Serial number neuverejnuj a na tej tretej foto je jasne čitatelný. :wink:
iPhone 4 32GB JB by GP
iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný
iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda :)
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar Beavers | ned srp 16, 2009 11:39 am

OT i pro ostatní: Je až s podivem, jak někteří uživatelé nejsou schopni vlézt např. do Google a tam napsat heslo iPhone. Vyběhne tolik odkazů, že bude mít co číst celý den, ale minimálně se dozví, jaký to má iPhone, protože jsou tam i fotografie. Nenechává mě v klidu otázka původu, sice uživatele z ničeho přímo neobviňuji, přesto jsou moje domněnky negativního rázu.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rony | ned srp 16, 2009 1:23 pm

TriFith: tvoja misia je teraz upgradnut to na 3.0 firmware. Pokial teraz mozes telefonovat (zoberie to tvoju simku a volania funguju), tak staci urobit podla tohto navodu upgrade.

v nainstalovanom iTunes samozrejme zabudni na priamy upgrade aj ked ti ho bude itunes ponukat, musis to ignorovat.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

TriFith | ned srp 16, 2009 1:28 pm

Dekuji Rony...

Chtel bych se vyjadrit k prispevku moderatora Beavera.
Omlouvam se vsem za poruseni pravidel a svoji lenost pri cteni pravidel a prochazeni celeho fora. Tlacitko hledej a pana googla samozrejme znam, ale jsem moc linej hledat... neco s tim udelam.
Jak zde Beaver jasne naznacil, vsechno ukazuje na to, ze jsem telefon koupil kradeny, nebo ho sam ukradl... TO OVSEM NENI PRAVDA!!!! Mam k iPhonu prislusenstvi i s krabici.

Dekuji!

Uživatelský avatar Tea Racer | ned srp 16, 2009 1:58 pm

Pokud máš k němu krabici tak tam máš napsáno co máš za telefon, potom nechápu smysl tveho tématu.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...

Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
Moderator fóra
Moderator fóra

scorpi | ned srp 16, 2009 2:23 pm

TriFith píše:....
iPhone sem koupil od znamyho, kterej nema o telefonech ani poneti.
Dostal ho ve firme, takze taky nema tuseni co to je zac.
Pouzival ho jen na volani a sms, na vic nestaci :D

Ahoj a vítej na foru.
Tvůj kamarát ti lhal. Jestli i v tom, že iPhona dostal od zaměstnavatele, to nevím, ale co vím zcela určitě je, že do iPhonu bylo EVIDENTNĚ vnikuto a navíce velice neodborně. Čili to, že stačí ve svých znalostech ohledně mobilních zařízení jen poslat sms a volat se jeví jako nesmysl.
A pokud by si mu náhodou bezmezně věřil, že v takovém stavu ho od toho zaměstnavavtele dostal, tak já být tím zaměstnavatelem byť soukromým, styděl bych se ho dát v takovém stavu i uklízečce. :wink:
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

TriFith | ned srp 16, 2009 2:28 pm

Pájaa píše:Pokud máš k němu krabici tak tam máš napsáno co máš za telefon, potom nechápu smysl tveho tématu.

na krabici jsem se dival a bud jsem slepej nebo nevim... bylo tam jen ze je to iPhone 8GB...

TriFith | ned srp 16, 2009 2:32 pm

asi jsem to spatne napsal...
Jeho zamestnavatel ho dostal jako bonus k pausalu nebo k necemu takovymu, a jelikoz jsou to kamaradi, tak mu ho dal nejak za dobre.
Nemel ho jako sluzebni telefon...
To, ze ma uvolneny ten spodni kryt taky nechapu... Co je pod tim krytem dulezityho? resp. proc by tam nekdo lezl?

scorpi | ned srp 16, 2009 2:34 pm

OK.Smyslem vlákna bylo zjistit verzi iPhone, což se podařilo. Pokud bys měl ještě nějaký věcný dodatek, kontaktuj mě přes PM. Takhle by se vlákno strhlo úplně někam jinam. Zamykám
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar Beavers | ned srp 16, 2009 5:25 pm

Téma jsem mu již jednou zamkl dopoledne, ale požádal mě, že chce ještě něco dodat, abych je odemkl. Udělal jsem to, ale co tak důležitého tam chtěl napsat, to jsem si nevšiml.
Ve 14:30 jsem mu poslal toto na PM:
Beavers píše:Kdyby ses podíval sem http://aukro.cz/item707488093_iphone_2g ... ml#gallery a sem http://mobilenet.cz/aktuality/clanek.ph ... -z-krabice
což jsou mnohé příklady, viděl bys o jaký model se jedná už podle krabice. Takže příště trochu snahy a přečti si návod na iPhone http://www.iphonezone.cz/upload/cz-navod-iphone.pdf
Beavers.
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv