[A] Tlačítka příjmu hovoru

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar P5yCHO | sob srp 15, 2009 11:04 pm

[A] Tlačítka příjmu hovoru

Zdravim,chtěl bych se zeptat zdali de nastavit nebo existuje nějaká aplikace ,kde lze nastavit tlačítka na příjem hovorů defaultně je to stejně jako "slide to unlock" a přijmete hovor ale někdy se tam zobrazí zelené a červené tlačtko..nevíte jak to udělat aby tam ty dvě tlačítka byly pořád??dík
Apple IPHONE 3G 8GB Telefónica O2
Host
Host

Chloubik | ned srp 16, 2009 12:43 am

Re: Tlačítka příjmu hovoru

o ničem takovém jsem teda neslyšel.

(nevim jestli to víš, asi jo ale: když příjmout jako slide to unlock a chceš hovor odmítnout, tak stačí dvakrát zmáčknout tlačítko sleep (horní))
jinak formát slide to unlock je když je telefon zamčený a dvě tlačítka když je odemčen

asi to vůbec nepomohlo no, ale snad to oživilo topic, a někdo pomůže, taky by se mi hodilo aby tam pořád bylo tlač. příjmout/odmítnout. hodí se to hlavně při cestě z hospody, když nejsem schopnej udělat pohyb "slide to unlock" a příjmám telefon špičkou nosu (kterou se zaručeně trefim)

Zahradník | ned srp 16, 2009 7:14 am

Když je člověk zvyklý mít na telefonu tlačítko pro volání/přijmutí hovoru a tlačítko pro ukončení hovoru, může to pro něj, poté co přejde na iPhone, být nezvyk.

Ale nakonec třeba zjistíš, že ty tlačítka skutečně potřebuješ jenom někdy a to, že se ti zobrazují pouze v okamžiku když ti někdo volá, nebo když chceš někomu volat ty, je vlastně veliká výhoda. Možná by bylo trochu nešikovné, abys třeba hrál nějakou hru a kv?li těm dvoum tlačítk?m bys nemohl využít celou plochu displaye.

Proto tuhle filozofii ovládání iPhonu považuji za téměř dokonalou a pochybuji, že by někdo chtěl "přeprogramovávat" iPhone tak, aby stále zobrazoval 2 tlačítka.

Chloubik | ned srp 16, 2009 11:54 am

to Jirkus:
nevim jestli jsi to blbě pochopil ty nebo já.
já pochopil, že to nechce mít na obrazovce pořád, ale že nechce mít příjmout v podobě slide to unlock ale v podobě prijmout/odmitnout (pouze když mu někdo volá)

Uživatelský avatar Beavers | ned srp 16, 2009 12:11 pm

:arrow: P5yCHO: Mám dojem, žes tady podobné vlákno měl již včera, ale někdo jej smazal. Byl jsi to ty nebo je to shoda náhod?
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar P5yCHO | ned srp 16, 2009 12:39 pm

Ano,byl sem to já ale bylo to smázlý z důvodu že sem to dal do špatný sekce :wink:

to Chloubik: přesně tak... :(
Host
Host

Zahradník | ned srp 16, 2009 4:38 pm

Aha. Pak jedině zbývá nezamykat telefon (uzamčení nastavit na nikdy). Nebo jsem to zase špatně pochopil? :wink:

Uživatelský avatar P5yCHO | ned srp 16, 2009 8:55 pm

pochopil si to dobře ale nemít zamklej telefon?to bude vybitý za hodku a navíc sem zvyklej ho pořád zamykat...ale ty dve tlačítka by se hodily... :?
Host
Host

Uživatelský avatar Beavers | ned srp 16, 2009 9:12 pm

Ale bohužel, nejsou, a proto si nemyslím, že ještě někdo s něčím konstruktivním do toho vlákna přispěje a ostatní už jsou jen dohady a zbožná přání. Proto zamykám. Dle pravidel, pokud bude mít autor ještě něco velmi důležitého, nechť mi napíše PM a požádá mě o odemknutí včetně odkazu na zamčené vlákno, abych jej nemusel půl dne hledat. Děkuji.
Moderator fóra
Moderator fóra

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv