[A] Pomoc prosím - zablokování během restore

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

bibaaa | pon srp 24, 2009 8:44 pm

[A] Pomoc prosím - zablokování během restore

Ahoj,

chtěl jsem udělat JB, postupoval jsem dle návodu,

1/ měl jsem už aktivován IP 3.0.1. na iTunes
2/ chvilku jsem si s ním hrál ... stahoval aplikace přes iTunes
3/pak jsem chtěl provést JB, tak jsem si tu přečetl topic:

viewtopic.php?f=96&t=18302

+ stáhnul jsem si firmfare z této stránky:

http://iclarified.com/entry/index.php?enid=4447

4/ měl jsem IP připojeného k iTunes a smáčkl jsem shift + restore, vybral jsem
na ploše adresáři Pwnage: iPhone2,1_3.0_7A341_Restore a klikl jsem v iTunes na apply či co tam bylo a začalo rozbalování a instalování, ale pak nastala chyba:

The iPhone could not be restored. An unkown error occurred (3001)

Při následním oknu v i Tunes to píše:

iTunes has detected iphone in recovery mode. You must restored this iphone it can be used with itunes.

POMOC PROSÍM, snad jsem ho nezničil...mám ho první den.

POMOC PROSIM

chladas | pon srp 24, 2009 9:01 pm

Re: Pomoc prosím - zablokování během restore

máš iphone 3GS s oficiálním FW 3.0.1, ale potom jsi začal dělat JB s FW 3.0 pro IPHONE 2G!!!, stáhni si nejnovější FW 3.0.1 pro 3GS, snad nemelu kraviny...

pe.kova | pon srp 24, 2009 9:03 pm

má chybu 3001. zadej slovo 3001 do hledej a najdeš o tom více ;-)
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)
Starý pes fóra :)

bibaaa | pon srp 24, 2009 9:23 pm

už o tom čtu....

viewtopic.php?f=90&t=18689&st=0&sk=t&sd=a&start=20

visty nemám ani 7 se mi ted´enchce instalovat...

jde to rozběhnout i na XP P.?

děkui

pe.kova | pon srp 24, 2009 9:42 pm

ne, mě se to nepodařilo!
Pokud něco potřebujete, zkuste nejdříve použít funkci hledat 8).
iPhone 4 4ever (NOW Available)

Uživatelský avatar bohem | úte srp 25, 2009 3:04 am

Jailbreak je pro mne nutnost která mi otevře s iPhone nové možnosti (už když se podívám na tu černou plochu bez pozadí v offic. verzy s nahuštěnýma ikonama - iBlank tam prostě nedáš, tak je mi smutno a tj. to nejmenší) i když chápu, že pro někoho je jailbreak zbytečný -no pro mne ne a samotné správné otevření iphone nic nezkazí -zkazit to můžou zase jenom lidé, tím co s tím dělají a co si do iphone potom nacpou.. takže je asi pro dost lidí dobře, že to apple zamkl- dostanou tam jenom ověřené věci z offic. zdroje a jsou chráněni před sebou samými.

k věci:
.. Jak píšou ti co to postihlo též, je to XP čkama a na nich to nerozchodíš. Jinak máš to v DFU mode, takže klid-dej normálně někde u kámoše z vistama nebo ještě lépe s mackem restore na offic. firmware, tím ho dostaneš do stavu jako jsi jej přinesl z obchodu.. no a potom, když budeš chtít vykonej útěk z vězení - v podstatě jsi to snad dělal dobře zradily tě ty XP, ale radši se ještě podívej na video návod na JB 3GS s fw 3.01
uvedl jsi, že jsi přečetl topic: "Ako spraviť Jailbreak iPhone 3G na OS 3.0 pomocou RedSn0w", vypadá to, ale že máš iphone 3GS (není špatné, když máš problém uvést co vůbec za ip máš) no dával jsi tam fw pro 3GS tak snad máš 3GS, tož se řiď tímto návodem firmware 3.0 pro 3GS je - iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw firmware 3.01 pro 3GS má značení: iPhone2,1_3.0.1_7A400_Restore.ipsw

OT:
jailbreak mi nestojí žádné nervy je to záležitost pár minut a pak bezproblémový chod s otevřeným systémem, blbůstky nepěstuji, tož malá parafráze a zjednodušení aka juramac -nic ve zlém a no flame, only humor- : to máte z toho, že děláte kraviny a blbnete s windows - Safari tam kulhá a iTunes hrůza - většina zbytku porod a problém za problémem -nechtěl bych to ani zadarmo.
v práci samé Windows - díky za ně .-) práce je a bude stále dost .-), doma samé Macintoshe: "díky za ně -pohodička, klid .-)"
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

mike0007CZ | úte srp 25, 2009 7:23 am

Zkus Restore mode - vypni a odpoj iPhone z USB, stiskni a drž Home a připoj ho k PC se spuštěnými iTunes, až ho detekují pak pusť Home a udělej Restore
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

bibaaa | úte srp 25, 2009 10:19 am

diký všem za rady, nakonec jsem večer zašel za kamarádem který má Visty a už to šlo vše na první pokus.

dal jsem dle postupu FW 3,0 a pak JB a ted doma pri pripojeni na xp me iTunes zada o update na FW 3.0.1, chci se kdyz provedu update tak zda to půjde když je ted´IP JB a dělal bych update na XP. děkuji (IP 16GS)

jeste jednou moc diky

považuji za vyřešené. Pokud by jsi chtěl ještě něco doplnit kontaktuj mě nebo někoho z kolegů, který ti téma odemkne. toncek

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv