murfik | pon zář 14, 2009 6:58 pm
Já s tím NO SERVICE jsem na tom podobně, včera sem od kamoša koupil iPhone 3G, jeho přítelkyně ho našla někde v Rakousku, nechal si ho odblokovat na operátora atd, pak mi ho prodal, tak že ho komplet vymažu, jenže po hodinovým mazání se mě pak restartl, pak naskočilo vždycky jen jabko, to tam bylo tak 10 minut, pak zase restart a furt dokola. Tady sem vyčetl, že mám jít do DFU mode a udělat restore, to jsem všechno udělal, to se v poho nainstalovalo, jenže po restartu můžu jen emergency call, signál žádnej, chvilkama no service, na displeji furt jen USB kabel a iTunes, iTunes hlásí že The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported. Takže je asi nějak zase zamknutej pro O2. Tak sem zkoušel Jailbreak přes Redsnow, to klaplo, měla se naisntalovat Cydia, ve který by to šlo odemčít,a le výsledek je furt stejnej, že já si k tý Cydii stejně nedostanu pač zase můžu jen emergency calls. Už fakt nevím co dál. Nebo zkusit nějakej downgrade na nižší verzi, ve který by to šlo třeba jinak?