Jailbreak ??? NO SERVICE

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

eustace | čtv srp 27, 2009 9:43 pm

Jailbreak ??? NO SERVICE

Zdravim,mam taky problem a potreboval by som rad lebo uz asi 4hodiny citam forum ale neviem sa vysomarit... urobil som jailbreak mojha iphone 3G 16G firm 3.0.1... podla navodu viewtopic.php?f=96&t=18302 a momentalne som uz v rozpakoch tak trosku,pretoze pekne mi naistalovalo vsetko je tam ikona cydie lenze no service a neviem zadat ani pin.. je to kupovany iphone v tmobile,asi mesacny,a pravdepodobne blok,no to by ani nevadilo nakolk oho pouzivam v tmobile,len som ho chcel jailbreaknut.. pls help!

dakujem zatial!

Uživatelský avatar Lukáš Petr | čtv srp 27, 2009 9:59 pm

Re: Jailbreak ??? NO SERVICE

Vzdyt si psal ze tam mas Cydii => to znamena, ze ho mas jailbreaklej. Ten NO SERVICE je divnej, aktivoval si ten iPhone pres iTunes? Pokud ano, zkus udelat jailbreak pres redsnow znova, musi to jit.
iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015

Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar toncek | čtv srp 27, 2009 10:25 pm

Slovenský T-Mobile prodává blokované iPhony, čili budeš muset ještě nahrát UltraSnow ze Cydie.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

kozajr | pon zář 07, 2009 2:24 pm

mam podobnej problem..

udelal jsem JB ale po vlozeni sim to nenajde zadnou sit.. co s tim mam prosim udelat..? uz si stim nevim rady..

dekuju

Uživatelský avatar toncek | pon zář 07, 2009 2:29 pm

Důležitá informace tady chybí a to jaký je to iPhone (2G, 3G, 3GS). A kde je kupovaný :arrow: u nás v zahraničí.

Jinak chválím, že hned u prvního tvého příspěvku jsi využil vyhledávání a nezakládal ihned nový příspěvek :wink:
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
Moderator fóra
Moderator fóra

pslovinsky | pon zář 07, 2009 3:09 pm

...SIM karta v iPhone, vypnut PIN kod a znova cely proces JB.
Host
Host

kozajr | pon zář 07, 2009 3:30 pm

jedna se o 3G FW 3.0.1 s nejvetsi pravdepodobnosti bude z ciziny

mel jsem za to ze JB se ma delat bez sim karty..

//no vsim sem si jak tu vsechny chcete hned ukamenovat :lol:

Uživatelský avatar toncek | pon zář 07, 2009 3:58 pm

No pokud je z ciziny, tak bude s největší pravděpodobností blokovaný. Je potřeba nahrát ještě ultrasn0w - utilitka, která ti odblokuje iPhone najdeš ji v cydii.

Třeba tady je návod :arrow: http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=96&t=18296
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
Moderator fóra
Moderator fóra

kozajr | pon zář 07, 2009 4:16 pm

no.. ale tady je kamen urazu.. ja se s tim iP na net nepripojim.. nejde to jinak..?

Uživatelský avatar toncek | pon zář 07, 2009 4:20 pm

Co já vím, tak nejde..

Nemáš doma wifi? Nebo někde poblíž není free wifi hotspot? (restaurace, obchodní centrum ..). Zajdi tam, dej si kafe a nainstaluj ultrasn0w :wink:
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
Moderator fóra
Moderator fóra

kozajr | pon zář 07, 2009 8:59 pm

mno.. tak jsem se stim zkusil pripojit na domaci wifi.. vse probehlo bezproblemu.. az na to ze to spojeni nefunguje.. je to normalne pripojeny ale pres safari se nikam nedostanu.. divny je ze to samy dela i muj iP.. proste pres domaci wifi nejde nic.. tak to zitra zkusim jeste nekde ve meste..

Uživatelský avatar toncek | pon zář 07, 2009 10:36 pm

Tak máš nejspíš něco špatně nastaveno, že se iPhone nepřipojí k tvé wifi síti - určitě to půjde taky vyřešit. Podobné věci už jsme tady taky měli.

Dej vědět, jak jsi dopadl s tím ultrasn0w. :wink:
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
Moderator fóra
Moderator fóra

kozajr | úte zář 08, 2009 11:58 am

tak jsem se zahadne pripojil na KFC a zacal jsem postupovat podle navodu.. zadal jsem tu adresu vse se zacalo stahovat ale pak najednou vyskocila tahle hlaska
"Error: Database
Encountered a section with no
Package: header"

a pak cydia umrela.. takze az dorazim domu udelam znovu JB a vydam se opet do kfc..

///edit: tak jsem doma znovu udelal JB vydal se do kfc a ridil se dle navodu na odblokovani a najednou vse slo.. takze vsem diky za pomoc :)

murfik | pon zář 14, 2009 6:58 pm

Já s tím NO SERVICE jsem na tom podobně, včera sem od kamoša koupil iPhone 3G, jeho přítelkyně ho našla někde v Rakousku, nechal si ho odblokovat na operátora atd, pak mi ho prodal, tak že ho komplet vymažu, jenže po hodinovým mazání se mě pak restartl, pak naskočilo vždycky jen jabko, to tam bylo tak 10 minut, pak zase restart a furt dokola. Tady sem vyčetl, že mám jít do DFU mode a udělat restore, to jsem všechno udělal, to se v poho nainstalovalo, jenže po restartu můžu jen emergency call, signál žádnej, chvilkama no service, na displeji furt jen USB kabel a iTunes, iTunes hlásí že The SIM card inserted in this iPhone does not appear to be supported. Takže je asi nějak zase zamknutej pro O2. Tak sem zkoušel Jailbreak přes Redsnow, to klaplo, měla se naisntalovat Cydia, ve který by to šlo odemčít,a le výsledek je furt stejnej, že já si k tý Cydii stejně nedostanu pač zase můžu jen emergency calls. Už fakt nevím co dál. Nebo zkusit nějakej downgrade na nižší verzi, ve který by to šlo třeba jinak?

Uživatelský avatar cicolably | pon zář 14, 2009 7:42 pm

murfik
keby si čítal na foru viacej tem,neinštaloval by si upne nový FW 3.1 z iTunes tak si si spravil iCihlu a možeš čakať na to či niekto urobí nový unlock.alebo skus downgrade na FW 3.0.1 či ti to pojde a potom redsn0w
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

vlastiiik | sob zář 19, 2009 8:26 pm

murfik: přesně tak, pokud jsi tam dal 3.1 tak si rozhodně nezavoláš. Jen se modli aby někdo udělal unlock, zatím je to prej tak dobrý, že se to nedá prolomit. Ovšem to už tu bylo u více softů, tak bych se toho tak nebál. Jen ted musíš čekat no...
Host
Host

markor | ned lis 08, 2009 12:14 pm

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv