Touchpad

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ZdendaPenda | ned úno 24, 2008 8:58 am

Touchpad

Zdravím a chytrým hlavám se klaním. :) Nemohu rozběhnout na svém Iphonu 1.1.2 Touchpad ač návod je všude a zdá se jednoduchý./ pro Maca/ Iphone píše Connection could not be made to host 192.168.1.149 port 5900. Co dělám špatně :cry:

Zdravím prosím o radu, Snažím se z Iphonu 1.1.2 udělat Touchpad pro svého PowerMaca. Už mne z toho hrabe a nevím kde dělaám chybu - IPhone píše Connection could not be made to host 192.168.1.149 port 5900 co mááááááámděěěělat,. Néé že bych to potřeboval :) ale připadám si stupid dííííky :D

edit drsny: proc to sem posilas 2x a podruhe jeste do tematu drsneho infoservis pro iphone ? tam jsem ti to smazal a pridal sem

happytm | ned úno 24, 2008 11:56 am

Re: Touchpad

mam stejny problem...na macbooku taky nechapu co delam spatna..mama FW 1.1.3

frolish | ned úno 24, 2008 1:34 pm

Jelikoz Maca nemam tak vam poradim maximalne to aby jste si zkontrolovali IP adresu serveru. Jinak na Win to slape v pohode.
iPhone 4s 32GB, unlocked, 6.0.2 jailbreak ewasi0n
Host
Host

KeyserSoze | ned úno 24, 2008 2:13 pm

Děláte to podle návodu? Máte na Macu nainstalován VNC?

Uživatelský avatar spachal_tmp | ned úno 24, 2008 3:26 pm

Bohuzel MacOS je pro me spanelska vesnice :), ale tipuji to na neco jako firewall. Proste ochrana prichozich spojeni, pokud je Leopard podobny jak Visty, bude nutne (a asi rucne) pro prichozi TCP/UDP port 5900 udelat vyjimku v ochrane.

A samozrejme mit nainstalovanou aplikaci (vnc server), ktera nejak zareaguje :).
Starý pes fóra :)

Sly | ned úno 24, 2008 3:33 pm

tato app beha na macu jen pod leopardem.
jinak budes li postupovat presne podle navodu a vpisovat udaje ze sveho pocitace (napr adresu sveho pocitace a ne tu, ktera je uvedena v navodu, vpisuje se pouze cislo, bez http:// ), bude slapat jak ma.

jinak aplikace je vyborna, je to vlastne externi klavesnice a ne jenom touchpad. da se na ni psat, pouzivat jabko alt control atd atd...

happytm | ned úno 24, 2008 8:38 pm

Mozna sem uplnej DEB** ale nejde mi to ani na WIN... :-/ :x ...proste mi to vyhodi chybu ze se nelze pripojit...a myslite ze to muze blokovat FireWall?

Uživatelský avatar drsny | ned úno 24, 2008 9:13 pm

funguje to jako jednosmerne vnc. tudiz musi na kompu ktery hodlas ovladat (kam se hodlas pripojovat) bezet vnc server a rovnez musi byt z toho iphone tento pocitac dostupny. mas oba ty kompy ve stejne podsiti nebo ma ten komp verejnou ip adresu? nemas treba na ap zakliknute neco jako set ap isolated? mas na tom kompu pusteny nejaky firewall? pokud ano, zkus ten firewall na chvilku vypnout a zkusit se pripojit bez nej.

jakou mas ip adresu na iphone, jakou mas ip adresu na kompu? kdyz zkusis z terminalu iphone pingnout na ip adresu toho kompu (napr. ping 192.168.1.9), vraci se to?

xslide | ned úno 24, 2008 9:14 pm

Ahoj.Mám problém pokud se připojuji pžez wifi router (iP->wifi router->PC přez lan) ... když zadám IP PC tak se nepřipoji...pokud ovšem připojím iphone přez wifi přímo k PC(wifi v PC->iPhone) tak vše jede jak má.Ovšem potřebuju to přez ten router...funguje to někomu z vás?
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

Paly | ned úno 24, 2008 9:18 pm

Skusal som to, islo mi to. Pripojil som sa do mojej domacej siete, kde mam pripojeny PC z routru pomocou kablu a iPhone cez WiFi a islo mi to.

Aplikaciu som odinstaloval, zda sa mi zbytocna :) na ovladanie kurzora mam mys.
iPhone XS white iOS 13.x,
 iPhone #1 3.1.3
Orange

MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!

happytm | pon úno 25, 2008 6:34 pm

tak uz sem to vyresil...stacilo pripojit k routeru notebook prez kabel...

Karlos | úte úno 26, 2008 10:30 am

vyzkoušeno na macu power book G4 s tigrem 10.11,iphone 1.1.1,běha bez problemu.Na prezentaci skvěla aplikace.

maxjes | stř úno 27, 2008 1:41 pm

Ahojte,

navod na touchpad je opravdu detailne vysvetlen, ale ja koncim na tom, ze po pridani source http://cnp.qlnk.net a po naslednem refresh sources, v te sekci utilities Touchpad aplikace neni. Mam FW 1.1.1 a zkousel jsem to i na kamosove iPhonu FW 1.1.2 a taky to tam nema.
Mate nekdo teorii cim to muze byt ? :-)

Uživatelský avatar drsny | stř úno 27, 2008 2:01 pm

zkus dat do zdroju tento link http://www.cs.cmu.edu/~jsherwan/iphone/

xslide | stř úno 27, 2008 6:50 pm

A nevíte někdo proč nefunguje připojení k PC přez router?Nevíte v čem může být chyba?
Obrázek MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
Obrázek iPhone XS Max, black, iOS 12
Obrázek Apple Watch 4, black, 44mm
Moderator fóra
Moderator fóra

happytm | čtv úno 28, 2008 7:05 am

nevim ja sem se musel pripojit prez kabel do routeru..

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv