juramac: nechcem sa ta nejako dotknut ale musim zareagovat na tvoje netativisticke vykrykovanie jak nic
nejde a jak nic
nepojde..takze nove 3gs s 3.1.2 uz idu aj unlocknut bez problemov (ako je tu na fore uvedene)..a tiez by ma zaujimalo preco vykrikujes ze sa to nepolati vobec s USA lebo je to iba o nieco lacnejsie, kedze napr. na SVK stoji iphone 3gs 16GB cca 18 tis Kc a 32 GB cca 21 tis Kc a s ebayu sa da zohnat 16GB za cca 630 az 680 dolarov vratane postovneho..
nechcem sa hadat iba chcem pocut vase nazory..
kedze mam zaujem o iphone 3gs s USA, tak sledujem a prelietal som v tomto obdobi kopu forumov o precleni a dani ktore sa stahuju na tovar s USA, tak ma napadlo ci by bol problem s colnikmi slusne povedane vy..bat?..vsade sa docitam, ze otvaraju iba velke baliky alebo tazke alebo s velkou cenou alebo nieco co sa im nepozdava..tak co poveda predavajucemu nech to neposiela v original krabici, ale proste to posle bez krabice vsetko zabalene iba v tom ochrannom igelite a zabali to do toho pukacieho obalu poriadne a supne to do takej vacsej obalky (ktora ma vnutro vystlane tiez tym pukacim igelitom takze ochrana pred narazmi este vatsia ako v nejakej kabici), v ktorej mi napriklad dosli kratase z ameriky za 70 dolarov a nikoho by to ani nenapadlo rozbalovat (samozrejme ze to uz nebude ten paradny dojem, ako ked vam dojde domov krabicka krasna biela a cely stastny jak decko ju otvorite a vyberiete svoj novy iphone, ale za tie prachy to podla mna stoji =)) )..dokopy ma to vyjde jak hovorim cca 12 tis Kc, unlok a JB je free, a usetrim sluny balik penazi podla mna..a reklamacie, no poznam asi 10 ludi co maju iphone/ipod viac ako rok a nikto sa nestazoval ze by sa mu nieco pokazilo..
to ze risk s ebayu atd, jasne ze vyberem len vysokodoveruhodneho predajcu s velmi dobrym feedbackom, a viem ze je to vzdy risk kvoli poste atd, ale nestoji to za tie usetrene prachy a trochu adrenalinu?..