Jsem tady nový.Do včerejška jsem měl verzi firmwaru 1.0.2. odemknutou by-pas metodou.Pk jsem zaktualizoval na na firmware 1.1.3. aktivoval a odemkl pomocí aplikace Ziphone včetně vymazaní 3.9 Baseband.Aktualizoval jsem BSD a Comunity resources a odinstaloval všecny aplikace co jsem měl naistalované na staré verzi protože jsem je stejnak neviděl na springboardu.Vše, až na pár problémků funguje fajn.
Problémy:
Installer - funguje dobře, než narazí na nějakou aplikaci kde zahlasí error pk ta chyba už přetrvává při manipulace s jakoukoliv aplikací. Vyřeší to jen vypnutí a zapnutí telefonu.Pak to jede opět fajn.
Některé aplikace nejdou spustit - naběhne okno aplikace a hned se zavře
Další problém mám SSH aplikací v instaleru mi zůstala na instalovaná (eště ze staré verze firmwaru) jenže nefunguje.Jednak není možnost volby vypínaní v aplikaci SERVICES.Nejde spojit z windows SCP.Zkoušel jsem ji odinstalovat ale je to zrovna jedna z těch aplikací kde si installer SEKNE a hodí Error.

Wifi se automaticky nepřipojuje na mou domácí sít ikdyž je sítí už známou.Musím jít vždy do nastavení a tam ji musím ručně připojit.
Navizone a ani lokace v google map nefunguje skoušel jsem tip s nainstalovaní navizone ale vždy napise u navizone: nezna BTS a v goooglu že poloha nemuže byt ukazna něco v tom smyslu.
Zkoušel jsem hledat odpovědi na moje problémy půldením čtením vašeho fóra, ale nějak mě nic nepomohlo.Pro tedy píšu
Děkuji za všechny vaše rady
S Pozdravem
iphone user