Že vraj: Saurik našiel nejakú dieru a pomocou nej by sa vždy malo dať "preplácnuť" nový soft starým. Ale stým že ostane aktualizovaný ten nový. Uvidíme.
iPhone 4 32GB JB by GP iPhone 3GS 32GB JB / druhý bol úžasný iPhone 2G 16GB US JB / na prvý sa nezabúda
xslide píše:zdravím, až někdo vyzkouší jestli funguje Jailbreak na FW 3.1 nebo jakékoliv info o něm prosím sem:-)
Takže dobrá zpráva od Saurika. Jailbreak na 3GS bude velmi brzy, ale pouze pro toho, kdo si před update na 3.1 vytvořil a dobře uschoval certifikát. Ostatní budou mít asi smolíka. Mluvím o iPhone 3GS!! jak to bude na 3G Jay Freeman zatím neřekl
to si snad robia prdel... v stredu som si kupil iPhone 3GS, mam tam uz 3.1 takze snad nechcu povedat ,ze sa mozem rozlucit s jailbreakom(dufam ,ze prinajhorsom len s prvymi verziami JB)...nevedel som o tej certifikacii ci co sa to riesilo...
MacBook Air (mid2012), core i5, 64GB SSD + ext. disk WD My Passport Ultra 1TB iPhone 5 32GB black iPad 2 WiFi+3G 64GB white iPod nano 6G 16GB silver
oki tomu som sa chcel vyhnut..lebo naposledy ked som si synchronizoval kontakty tak som si z gmailom a ms a kukam ze v pc ni c a potom som zistil ze som dal nieco zle ale ze v iP som mal cez 200 kontaktov z win a gmail:)
To je tvůj problém. Fotky si stahuj pravidelně do PC přes Tento počítač a na SMS existuje program, který ti je převede do textového formátu (html nebo xls), ale na to je návod na fóru.
Uz nie OT:ake su skusenosti zatial s fw 3.1? Je to rychlejsie?-tak toto som riadne zadrel:) Baterka je na tom ako?-mam pocit ze uz po Fw 3.0.1 dlhsie vydrzala Na 3G funguje hlasove ovladanie?-asi blbost co?
no musim posudit zatial vydrz - pretoze ma prekvapuje... po pohotovostnom rezime 1d 2h a pouzivani 1h 30m a volani cca 10 min mi ukazuje na mojom 3G vydrz okolo 95%, nehovoriac o tom, ze cez tento jeden den som cestoval par stoviek km co k vydrzi nepridava
Ak niekto urobil rovnaku chybu ako ja, ze si dal aktualizovat na 3.1 a nejdemu jailbreaknut, nech mi napise... poradim mu ako dat naspat verziu 3.0.1 (slovencina/cestina) a pojde znova hacknut....