Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
phaeton_esc píše:možná funguje všem, ovšem mě taky nefungoval - pokud tedy myslíš "Simple mode". buď je můj iPhone exot, nebo mám obě ruce levý...každopádně jsem postupoval tak jak se má...
insomnia píše:phaeton_esc píše:možná funguje všem, ovšem mě taky nefungoval - pokud tedy myslíš "Simple mode". buď je můj iPhone exot, nebo mám obě ruce levý...každopádně jsem postupoval tak jak se má...
simir77 píše:Nevíte náhodou kdy bude jailbreak na win,zdali to stihnou do konce týdne,bo dojíždím na dovolenou
sundevil píše:Instalace probehla v poradku ale ted kdyz dam nejakou aplikaci do itunes a dam synchronizovat tak se mi to v pulce zastavi a nejede to dal...Dela to jen u aplikace kterou jsem dal rucne do itunes. Jedna se o navigaci
CO to muze byt?
Mam Mac os X 3G 3.1
insomnia píše:tak u me funguje vse bez problemu i s operatorem O2
simir77 píše:Jen takový dotaz,včem se vlastně liší jailbreak dělaný na win od maca,všichni víme že na mac už jailbreak existuje a na win ještě ne a mě a možná i ostatní by zajímalo v čem je vlastně problém že na win ještě není.Opravdu mě to zajímá,windows má lepší ochranu,či co vlastně,omlouvám se za lamovskou otázku ale hledal jsem odpověd a žádnou zatím nenašel.Díkes
http://modmyi.com/forums/general/685085-how-jailbreak-iphone-3g-3-1-windows.html
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé