tož mám několik věcí k tomuhle problému

WinSCP mi nedrží spojení. Nicméně se mi podařilo rozchodit T-Pot a do souborového systému se dostanu v pohodě přes Total Commandera.
Našel jsem v Iphone ve složce SYSTEM složku ( teď nevim jak se přesně jmenuje) a jsou v ní všechny carriery různejch operátorů.
Našel jsem si Vodafone_cz.bundle a v něm jsem přepsal všechny soubory.
Bohužel to nemělo vliv.
Můj iphone si carrier asi tahá odjinud a já nevim odkud. Například PNG soubory s názvem sítě jsem do toho adresáře nahrál a vím, že na nich ne VF CZ. Muj telefon ale ukazuje název sítě Vodafone CZ. Mezi jednotlivými operátory v bundlech mám i složku unknown.bundle a v ní je as 30 různejch log a v něm i další default od vodafone, ale bohužel ho ani nestáhnu, ani nepřepíšu. nic z tý složky nejde.
Nějaký nápady?:)
Dokonce jsem si i stáhl nějakou aplikaci z Cydie s názvem MakeItMine.
Tam když si zadám třeba t-mobile HU, tak se mi změní jméno sítě... Když si tam dám ale Vodafone_cz, tak se mi změní logo zase zpátky na Vodafone CZ a ne na VF CZ jak by mělo....
Co já vim, tak jsou tam nějaký číselný kody který každej z nich ukazuje na jeden adresář s názvem sítě. Asi mi ten kod sítě linkuje na jinej adresář a já nevim na jakej.. nebo netušim jak to funguje