Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Apache23 píše:Na nete sa spomína že telefón sa bude dať breaknuť ale len ak bol breaknutý už predtým. čo je na tom pravdy?
Beavers píše:Problém je v tom, žes to neměl dělat a počkat na oficiální JB, za kteréžto rady jsem tu denodenně jebán některými přechytralými uživateli. A já říkám: dobře vám tak. Varování jsem sem dal, ale nikdo si ho nebere k srdci. Tak mi připadá, že poslední týden jsou nějaké sluneční erupce. Co se tady vyrojilo zoufalců, kterým nejde CFW, to se nedá vyčíslit.
xslide píše:Samozřejmě sem to hledal, ale nic moc mi zatím nepomohlo, jen se objevili zase jiné chyby.Jen mě zajímá jestli je to vůbec možný nahrát do IP kde mám ted FW 3.1 bez JB.V minulosti jsem JB měl.
Carabei píše:předpokládám že pokud na 3Gs byl na 3.0.1 JB a pak čistá 3.1 tak JB zatím nepůjde, co? sice už mám s JB docela zkušenosti, ale přesný mechanismus jaksi neznám
xslide píše:Pokud máte FW 3.1 a nemáte uloženy certifikáty, tak tam nedostanete JB ani pomocý custom FW - vyzkoušeno!
STATUS=0&MESSAGE=SUCCESS&REQUEST_STRING=<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<!DOCTYPE plist PUBLIC "-//Apple Computer//DTD PLIST 1.0//EN" "http://www.apple.com/DTDs/PropertyList-1.0.dtd">
<plist version="1.0">
<dict>
</dict>
</plist>
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé