Jailbreak FW 3.1.2 (custom firmware)

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

mick77 | sob říj 10, 2009 8:06 am

Jailbreak FW 3.1.2 (custom firmware)

Custom 3.1.2 firmware (for iPhone 2G)

* Jailbreak
* Root 750 Mb
* Logo standart
* activation
* NO UNLOCK (DO IT BEFORE RESTORE and he's still be on this 3.1.2)
* Only Cydia
* [zakázáno] (for *[zakázáno])

-----> [zshare] DOWNLOAD
http://www.zshare.net/download/66710122009e6326/

Custom 3.1.2 firmware (for official iPhone 3G , no unlocked)

* Jailbreak
* Root 750 Mb
* Logo standart
* NO activation
* MODEM IS UPDATED (05.11.07)
* Only Cydia
* [zakázáno] (for *[zakázáno])

-----> [zshare] DOWNLOAD
http://www.zshare.net/download/66734337ae02b8dd/
-----> [rapidshare] part1 and part2
http://rapidshare.com/files/290900555/i ... .part1.rar

http://rapidshare.com/files/290905510/i ... .part2.rar

Reup na megaupload - Iphone 3G

http://www.megaupload.com/?d=LZCRC9LJ

Iphone nesmi byt odblokovany.

link smazán pro odkaz na warezforum. scorpi
Naposledy upravil mick77 dne ned říj 11, 2009 9:30 pm, celkově upraveno 4

mick77 | sob říj 10, 2009 8:11 am

Re: Jailbreak FW 3.1.2 (custom firmware)

Momentalne stahuju ,ale dle ohlasu na foru Xselliize.com je to funkcni custom FW
Iphone musi byt pred instalaci custom FW jailbreaknuty.

Uživatelský avatar Beavers | sob říj 10, 2009 8:17 am

Všem nedočkavcům, co si zbrklým rozhodnutím pustit se do JB FW 3.1.2 odrovnají iPhona, bych chtěl doporučit, aby sem pak nechodili plakat, že mají nefunkční telefon. Jakmile tu vznikne další vlákno o tomto CFW, repektive o tom, jak to udělat, aby se iPhone dostal alespoň do původního stavu, budu to velmi kriticky posuzovat a případně mazat. Nemůžete říci, že jste nebyli varováni.
Moderator fóra
Moderator fóra

Vanilla | sob říj 10, 2009 8:24 am

Moc tu poslední dobou nechápu přístup administrátoru.
Od tohoto tu forum mame, aby se kazdy podelil o novou zkusenost ci novou moznost s iPhone a vše kolem.

Argumentovat tím, že je někdo nedočkavý a pokud se to nepovede, tak budou jeho dotazy mazany mi přijde trochu offtopic a silně mi to připomíná komunistickou dobu kterou nikdo z Vás mladších nezažil a zažít by nechtěl..

Pokud někomu bude můj názor vadit, tak se omlouvám za upřímnost.

Než začneš někoho poučovat, tak dodržuj sám pravidla, která jsou zde na fóru k dispozici. Neoznačil jsi svůj příspěvek jako OT a postnul jsi jej do nesprávné sekce. Pro kritické příspěvky ohledně fóra jsou zde již vymezena témata. Odpusť si příště kritiku moderátorů, je jen na nich, jak budou fórum, na kterém jsi na návštěvě, řídit. Beavers.

Jake V. | sob říj 10, 2009 8:42 am

Ahojte,

predpokladam, ze novy FW 3.1.2 a jeho jailbreak neresi problem 5.09 verze bootloaderu a jeho downgrade na 5.08.

Dik,

Uživatelský avatar House_MD | sob říj 10, 2009 9:02 am

Vanilla: Dotazy budou mazány: 1) Moderátor upozornil na to, aby to nikdo nedělal. V CFW jsou bugy (já nemám logo operátora, iPhone upadne tak jednou za dva dny do komatu a musím mu dát šok nabíječkou)
2) jsou tu pitomci co to naláduji do iPhona jenom tak bez JB
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Starý pes fóra :)

mick77 | sob říj 10, 2009 9:15 am

No puzival jsem custom firmware na FW 3.1 a bez problemu ,zadny problem jsem nezaznamenal (mam i logo operatora :-) )

Ted jsem provedl uspesne prehrani custom FW na 3.1.2 ,muzu potvrdit opravdu funkcni FW 3.1.2 + Cydia ,dalsi zkusenosti pridam.( logo operatora opet mam. )

Mam neblokovany Vodafone na kterem byl predtim FW 3.1 + jailbreak.

Nezkouset pokud mate Iphone odblokovany na vsecky site.

Uživatelský avatar Beavers | sob říj 10, 2009 9:21 am

Vanilla píše:...silně mi to připomíná komunistickou dobu kterou nikdo z Vás mladších nezažil a zažít by nechtěl...

OT: Mně tu dobu připomínat nemusíš, žil jsem v ní 40 let a srovnávat tehdejší represe a nařizování toho, co se smí, ale hlavně nesmí s dobrým úmyslem, aby si lidi nepoškodili svou zbrklostí iPhone mi připadá dost neúměrné. Kolem CWF na 3.0.1 se tady toho napsalo tolik vláken, vzniklo kolem toho spousta nejasností, dohadů, spamů - zkrátka se fórum začalo zanášet tímto plevelem. Nejhorší je, že ti, co se pouštějí do těchto "dobrodružství" jsou většinou nováčci a mají iPhone poprvé v ruce. Myslí si, že JB je nezbytná věc pro to, aby byli "in" a mohli machrovat před kamarády. Oslepeni touto touhou si ani nepřečtou základní pojmy, co to je JB a jaká nebezpečí může neuměteli připravit. Proto jsme začali tato vlákna zamykat a dokud nebude na světě "oficiální" step by step JB, který zvládne i nezkušený uživatel, a kde nebudou hrozby z oblasti basebandu a ostatních záludností, nechceme zde podporovat diskuse kolem všelijakých Custom FW. Je jasné, že to je každého věc, co se svým iPhone udělá, ale toto je tzv. odborné fórum zaměřené na masy i laiky. Není to hřbitov, kam by se pozůstalí po umřelých iPhonech měli chodit vybrečet. Doufám, že jsem to napsal dost srozumitelně a vyprošuji si, abychom byli srovnáváni s komunistickým systémem. Znovu opakuji: nemůže nikdo říci, že nebyl varován před instalací podobných záležitostí jako je CFW. Nakonec, již jsou zde nad mým příspěvkem dvě rozdílné zkušenosti.
Moderator fóra
Moderator fóra

mick77 | sob říj 10, 2009 9:44 am

Vlastni zkusenost cerstve nainstalovany custom FW 3.1.2 - (predinstalovany AppsSync 3.0 - lze instalovat vse :-) )
Winterboard funkcni , SbSettings take ,Navigon take. - zbyle zkusenosti dodam

Vanilla | sob říj 10, 2009 10:29 am

Beavers píše:
Vanilla píše:...silně mi to připomíná komunistickou dobu kterou nikdo z Vás mladších nezažil a zažít by nechtěl...

OT: Mně tu dobu připomínat nemusíš...

Tohle vysvětlení beru..

Uživatelský avatar tachos | sob říj 10, 2009 10:30 am

mick77:Navigon je pouze kupný,takže tady radši z warezem nechoď.Podle mě budeš upozorněn i moderátorem.

Už jsi to udělal za mě, ale příště napiš, komu to adresuješ :) Beavers.
Naposledy upravil tachos dne sob říj 10, 2009 1:03 pm, celkově upraveno 1
iPhone 6
Host
Host

Uživatelský avatar House_MD | sob říj 10, 2009 10:41 am

On se nám tu chlubí, že přetahuje ovce (jak by řekl Rony) :-D

Uživatelský avatar JackieTran | sob říj 10, 2009 12:08 pm

ma to cenu to nainstalovat?
pokud mam oficialni 3.1 a chci JB mam si teda downgrade na 3.0.1 + JB nevo si rovnou nainstalovat tenhle CFW 3.1.2?

Znáš http://spravodaj.madaj.net/ ?

Uživatelský avatar Beavers | sob říj 10, 2009 12:10 pm

Je to tvoje volba, ale přečti si moje příspěvky výše. Proč by za tebe měl rozhodnout někdo jiný, zda to máš udělat?
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar House_MD | sob říj 10, 2009 12:10 pm

Nejlepší je počkat na některý z JB nástrojů, které vyjdou v brzké době ;-)

jirka.rouzi | sob říj 10, 2009 12:37 pm

Zdravím,teda tady to dneska žije :D lidi neblázněte na dev teamu před touto aktualizací opět varují.Zítra i v pondělí má vyjít JB i unlock pro fw 3.1.Tím že atualizujete na další verzi protáhnete si jen čekání.

7luke.com | sob říj 10, 2009 12:50 pm

JB 3.1.2 budete moct úplně v pohodě udělat přes blackra1n

Uživatelský avatar Kudli3 | sob říj 10, 2009 2:43 pm

Chápu-li to dobře, tak JB verze 3.1.2 budu moct udělat pomocí tohoto? samozřejmě až to vyjde.

- GeoHot dělá: :arrow: blackra1n - každou chvíli by to mělo být a bude to umět JB všechna zařízení, včetně 3GS 3.1.2 OTB (nového z krabice bez předchozího JB). Vyjít by to mělo hodně brzy - již je to na spadnutí.
# iPhone 5S 32Gb Space gray
# Macbook Air 11" 2013
# Magic Mouse
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

7luke.com | sob říj 10, 2009 2:53 pm

Chápeš to dobře. JB 3GS 3.1.2 už je ověřený. Blackra1n se dolaďuje, aby byl pro VŠECHNA zařízení.

edit: :shock: dokonce jsem to psal nad Tvým příspěvkem

Uživatelský avatar Patrezko | sob říj 10, 2009 6:50 pm

ked mam teraz iPhone 3G custom fw 3.1 tak staci stiahnut ten subor v prvom prispevku a nahrat ho cez shift + restore ?
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar JackieTran | sob říj 10, 2009 8:47 pm

jo,alebo pockej jak rikaji vsichni ( to bude asi nejlepsi) na ten Blackra1n
Naposledy upravil JackieTran dne sob říj 10, 2009 11:35 pm, celkově upraveno 1

mick77 | sob říj 10, 2009 10:01 pm

Kazdopadne funguje ten postup nahrani z prvniho prispevku bez problemu ,funguje vse co potrebuju , je to jen pro ty co nechteji cekat ze nekdy vyjde neco.. (kdo ma neodblokovany iphone se nemusi bat).

Je to na vlastni riziko a pro ty kdo nechcou cekat ze mozna :-) jako uz po nekolikate vyjde software na jailbreak,nevidim rozdil mezi software a custom firmware .
Mam vyzkouseny oboje (pro nekoho :-) )

Ja zatim mam Iphone Od FW 2.1.1 , a vzdy s jailbreakem (zde jsem novacek,neuznal jsem za vhodne se zaregistrovat, uz od FW 2.1.1)
Sry pisu jen z vlastni zkusenosti ,me to funguje (viz. nektere negativni prispevky)
Iphone je koupen v CZ u Vodafone jailbreaknuty a neblokovany, a funkcni u Vodafone.

lemon84 | ned říj 11, 2009 8:51 am

Ake su vlastne negativa custom FW? Zatial som tu nasiel, ze sa niekedy nezobrazuje operator, pripadne horsie ako u House_MD:
House_MD píše:...V CFW jsou bugy (já nemám logo operátora, iPhone upadne tak jednou za dva dny do komatu a musím mu dát šok nabíječkou)

Aky je rozdiel v tom, ci pouzijem JB software (redsn0w, blackra1n), ktory upravi FW alebo pouzijem overeny funkcny custom FW? Myslim konkretny rozdiel, nie len "je to lepsie, spolahlivejsie a podobne".

Hnykda | ned říj 11, 2009 9:43 am

Custom FW je upravený firmware, jsou z něj vyňata data která neumožňují JB/Unlock. To znamená že je větší pravděpodobnost poruchy, problému, potíží. Jelikož hrabat se v OS je mnohem riskantnější, než vytvořit program/aplikaci, jako je Blackra1n která daný OS upraví, a nehrabe se do něj tak rapidně jako customer (né zákazník, ale stvořitel custom FW). Nehledě na to že člověk je poruchovější než přesný kód ;) .
Reálný rozdíl mezi tím není, nikdo nemůže vědět zda je to či ono lepší, ale za ty +- 3 roky se zjistilo že tyto aplikace sou mnohem jistější než Customy... Navíc mají mnohem vyšší ohlasy (app) a mnohem víc testujících, neboť těchto app je málo oproti customu který dokáže vytvořit "kde kdo" .

Já osobně bych do CFW nešel, nikdy, vždy jsem s tím měl na svém test iPhone nějaký problém. I když malý nedalo se to rovnat s aplikacemi typu redsn0w.

I tak, volba je na tobě ;)

lemon84 | ned říj 11, 2009 9:54 am

kazdopadne este ostavam pri FW 3.0.1 / JB redsn0w 0.8...zatial nemam dovod na FW 3.1.2, kde su zlepsenia hlavne pre 3GS. Okrem toho mam teraz mojho iPhonesa vyladeneho aplikaciami a bezproblemoveho fungujuceho. 8)

remaxik | ned říj 11, 2009 9:59 am

Kdyz pouziju tenhle custom firmware, muzu potom aktualizovat zpet oficialni FW pres itunes a pouzit na to jailbreak?

lemon84 | ned říj 11, 2009 10:08 am

ano, restore na origo firmware cez itunes by malo fungovat zakazdym, samozrejme pozor na to, ci je aj potrebny UNLOCK :!:
Najidealnejsie riesiene pre JB neblokovanych iphonov je v sucastnosti restore v itunes na FW 3.1.2 + blackra1n...plati aj pre 3G a 3GS

McDog | ned říj 11, 2009 10:23 am

No idem asi skusit totok lebo blackra1n na 3G dako nejde:(

Hnykda | ned říj 11, 2009 10:48 am

Musí jít, pokaždý se to někomu nějak někdy povedlo... Zkoušel si všechny možnosti? DFU, Safe mode, jiný OS, při náběhu, synchronizaci, vypínání........

necituj předchozí příspěvek. toncek

McDog | ned říj 11, 2009 11:04 am

Skusal som:DFU,Normal,SafeMode,Pri Sync,pri starte....a nic

Hnykda | ned říj 11, 2009 11:07 am

I na jinem PC?

McDog | ned říj 11, 2009 11:07 am

Mam doma jedno:(

Hnykda | ned říj 11, 2009 11:20 am

No, může to být možnost, já bych teda skusil kamaráda než tam házet custom. Ale je na tobě ;) , dle mého se na příčinu během pár dnů (max) přijde a vyřeší se, jak sám Geohot říká: "This jailbreaking process will be HUGE!!" coz je dobra zprava protoze kdo JBkuje, testuje :P

remaxik | ned říj 11, 2009 3:54 pm

Jeste se chci zeptat, vim ze to nebude primo k tematu, ale nechci zakladat primo novy topic. Mam (ted uz vim ze dovezeny iPhone) a svou chybou jsem si tam narahl FW 3.1.2 muze mi v tom nejak tenhel custom FW pomoci? Chapu ze telefon by nebyl unlock, ale to by nemelo omezit vyuzivat na hudbu atd, nebo ano?
Diky za odpoved

Uživatelský avatar PinkFl | ned říj 11, 2009 5:05 pm

prosím o peuplod na RapidShare ... díky moc
Mac mini 2012
MacBook 13" 2008
MacBook Air 13" 2009
iPad 3 32 GB 4G, black, iOS 8.1
iPad mini 2, iOS 8.1
iPod Nano 16 GB blue
iPod touch 1 gen 8 GB
iPhone 4 16 GB, iOS 7.1.2
iPhone 5 64 GB, iOS 8.1
iPhone 6 128 GB, iOS 8.1
AirPort Time Capsule 2GB
Host
Host

lemon84 | ned říj 11, 2009 7:12 pm

to remaxik: mozes vyuzivat vsetky funkcie okrem komunikacnych a datovych (hovory, sms, internet), cize iba ako iPod. Na to nepotrebujes ani custom fw. Riesenie je downgrade, ale zalezi na verzii bootloaderu...na fore je toho kopec popisaneho
Naposledy upravil lemon84 dne pon říj 12, 2009 8:38 am, celkově upraveno 1

remaxik | ned říj 11, 2009 8:19 pm

Ja vim ze je toho kopec napsaneho, ale uz se pomalu bojim na neco zeptat...protoze kazda odpoved je ve stylu ze jsem idiot a ze si ted muzu za to ze mam doma nefunkcni cihlu... Ja vim ze je to ma chyba, to jsem uznal ale tim ze mi to neustale nekdo vycita mi moc nepomuze. Proto mam jednoduchou otazku, jak zjistim verzi bootloaderu kdyz mam telefon blokovany pouze pro AT@T a mam v nem FW 3.1.2. Dik

lemon84 | pon říj 12, 2009 8:50 am

Vyskusaj postup (aj tak nemas uz co viac pos...):
1. sprav si JB pomocou black1rain,
2. nainstaluj ci cydiu ( samozrejme cez wifi, nakolko datove sluzby ti nejdu) 3. cez Cydiu nainstaluj a spust Fuzzyband a nasledne spust, po chvili ti flashne Fuzzyband baseband software na verziu 4.26.08.
4. nainstalj ultrasn0w cez Cydiu a restart
ak ti toto vsetko pojde, mas verziu bootloaderu 5.08 ak ti vyhodi chybu pri fuzzybande: "not supporter=soory ,downgrading will only work with baseband bootloader 05.08" tak mas verziu bootloader 5.09 a musis cakat na unlock

St3vq0 | pon říj 12, 2009 10:32 am

Ja som tu nasiel nieco taketo, nemam to odskusane.... http://www.redmondpie.com/jailbreak-iph ... 1n-zni327/

88matis | pon říj 12, 2009 12:06 pm

mam 3GS 16GB 3.0 u USA dal som cez settings vymazať all data a nejde mi spustiť ma nahrať fw cez itunes ? Ale ked ho dam nahrať tak mi nahraje iba 3.1.2 a to by som nechcel. Ako mam postupovať ?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
Další

Zpět na Archiv