Chyby A Řešení Při Jailbreaku 3.*

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

djkvido | ned říj 11, 2009 3:26 pm

Chyby A Řešení Při Jailbreaku 3.*

Mnel sem taky problem z new Jailbreakem od geohota Mam Iphone 3GS 32gb
Mnel sem tamcustom FW 3.1 a ten jailbreak mi prostě nešel skoušel sem všechno pro to aby to šlo podle navodu co tu sou jako ve sleepmodu prři startu a při nabijeni atd ale nic nepomohlo na jednom nejmenovanym foru sem čet že by se jailbreak nemnel davat na předtim upraveny FW že by se spravně mněl davat na čistě instalovenej FW tak sem to skusil updatoval sem na čistej bez costumu udělanej FW 3.1.2 a připojil a použil jailbreak a hle už to funguje všechno bez problemu Cydi Rock vse jak ma bez zadrhelu vsechnno trvalo plus minus 2-3 minutky a sem plne spokojenej takze než začnete hazet komenty tipu nejde my to skuste tohle nejdřive a nebo si restorujte na čistej neupravenej 3.1 fw a skuste to mne to pomohlo a sem tedko nejvic happy geohot si zaslouži moje velky díky a doufam že o aspon nekomu pomuže

zrušeny omalovánky v podobě barevného písma. scorpi

Hnykda | ned říj 11, 2009 3:31 pm

Re: Chyby A Řešení Při Jailbreaku 3.*

Dobrá rada, jen doplnění, GeoHot je ti za velký díky vděčnej v podobě takovýho zlatýho tlačítka "Donate"...

djkvido | ned říj 11, 2009 3:41 pm

Neboj Už sem Mu poslal sice jenom 250 Kč v našich ale poslal ja sem mu moc vděčnej pač ja sem si Jako Kok.. updatoval na 3.1 a mnel sem strach že to nezvladou ale obul se do toho jak mnel a zvladnul to na 100% co na100% na 200% tak aspon tech 250 sem mu poslal :) ja to kabr

Uživatelský avatar simir77 | ned říj 11, 2009 3:42 pm

Hnykda..........k čemu to tam je,doufam že to nebude mit nějakou skrytou funkci 8)
MiniBook Lenovo 1.60 GHz Windows 7
Ipad 16 GB WiFi

Macbook Air
Game center:simir77
Twitter: Simir7777
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

djkvido | ned říj 11, 2009 3:52 pm

:) to je na to ze jeslty mas třeba učet tak jako že on to vytvořil ten JB tak jestly mu chceš poděkovat (protože to dělal zadarmo ) tak mu přes ten čudlík mužeš poslat nejaky penízky víš i třeba 20 kč ale i to stači :) ale záleží jen na tobě :)

Uživatelský avatar simir77 | ned říj 11, 2009 4:30 pm

Tak první poznatek po JB,opět ta baterie...ach jo!!!
Muze mi a asi nejenom mně nekdo vysvetlit proc se nemohu dostat do systemových složek,pořád mi to píše že nemam JB
MiniBook Lenovo 1.60 GHz Windows 7
Ipad 16 GB WiFi

Macbook Air
Game center:simir77
Twitter: Simir7777
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Paik | ned říj 11, 2009 9:57 pm

tak za tuto informaci velmi děkuji.... :D
byl jsem na tom stejně, na podruhé se ne a ne podařit. Kdo by tomu věřil, že vypnutí NODa a internetu tomu pomůže :shock: :lol:

djkvido | ned říj 11, 2009 11:29 pm

A mam k tomu take jednoduche vysvetleni :) proč tomu tak je :) jelykož a protože pač a jenžpak eplaci si usmysleli že prostě všechny veci musí býti (aplikace hry atd) oveřováný přes PC (vyz prvi start iphona ) tak i kdyz chcete udelat restore (a přitom by net vubec nebyl potřeba) itune si musi vsechno oveřit a jelikož jailbreak využívá vestavene moduly od ituna tak ti proste neco ale podle mne eset to nebyl jak si asi odpojil net pri behu tak ti nejaka bezici aplikace lognula chybu a jako by ten jailbreak se snazil pomoci toho nejakeho mobulu lognout do phona ale mezitim ten modul zamrzl !!!
Tim padem z toho vyplíva jedna rad (vypnout vsechny bezici procesi co by mohly ovlivnit prubeh jailbreaku (skousel sem ESEt smart neovlivnuje,ani bezici bluetoot a wifi ) skousejte dal pozdeji se to muze nekomu hodit diky zatim zdary

Uživatelský avatar Moren | ned říj 11, 2009 11:34 pm

Po jailbreaku mi také nejde vlézt do systémových složek. Prostě tam mám Cydii a tváří se jako jailbreaknutej, ale nedostanu se dovnitř ani přes WinSCP ani přes T-pot. :(

Neznáte někdo příčinu a jak to zpřístupnit?

edit:

Řešení:

Nainstalovat z Cydie OpenSSH a pak se lze do adresářové struktury dostat díky WinSCP. T-pot ale stále nefunguje. Což může být tím, že je to již rok stará verze a potřebovala by update.
iPhone 3Gs 32GB + HTC Tatoo (Android)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv