Beavers | pon říj 12, 2009 5:58 pm
OT: Dle těchto zkušeností mi připadá, že slovutná Apple vydala opět další "rychlokvašku" v podobě FW 3.1.2, aby nadělala zmatky kolem blížícího se dokončení nástroje pro JB, aniž by nová verze řešila problémy s baterkou (pokud je pravda, co se zde dočítám) a možná i problémy jiné. Těmito postupy si dobré jméno nedělají, ale zřejmě vědí dobře, proč tak činí. Mám dojem, že svým vynálezem iPhone (ač vynikajícím) si nastavili laťku příliš vysoko a teď nemají na to její výšku zdolat. Aniž bych byl jejich odpůrcem či zastáncem, mám z toho dojem, že jsou poněkud opiti svými úspěchy, lidově řečeno, že parádně zfrajeřili.
Neberte, ale má slova zase příliš vážně, reaguji jen na to, co se dočítám, a pokud má někdo takovouto zkušenost s pannensky čistým FW 3.1.2 bez JB, nenechává mě to v žádném případě v klidu a říkám si: kde jsou ty časy, kdy bojovali (a vybojovali si) místo na slunci s prvním iPhone, který byl jak HW tak SW velmi robustní? Tyto dnešní "plasťáky" 3G a 3GS a rychlokvašené upgradey FW jsou již dávno o něčem jiném. Říká se tomu kšeft nebo také přerod z kvality na kvantitu. Bohužel, je tomu ale tak u veškeré techniky.