3G 3.1.2 blackra1n T-mobile cz mms

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

mic-hal | ned říj 18, 2009 8:46 pm

3G 3.1.2 blackra1n T-mobile cz mms

zdravim, po updatu a jail breaku z 3.0 na 3.1.2 nejdou odesilat mms. mms se zacne odesilat ale tesne pred koncem se odesilani zastavi a stoji dokud nesmazu jeste neodeslanou zpravu. zprava samozrejme nedorazi. prijmat mms ale muzu...
telefon kupovany original t-mobile.. v nastaveni sem nikde nenasel nacteni nastaveni nebo tak neco tak nevim kde je chyba.. resil nekdo? S 3.0 vse fungovalo bez jakehokoliv nastavovani

Edit: druhy problem s MMS
dnes mi jiz jedna prisla a OK. zkusil jsem si nechat poslat jeste jednu a nezobrazi se priloha.. proste jen sipicka ze tam nejaka je ale je jakoby prazdna..

od jineho cloveka taky jakoby prazdna..

jnoveek | pon říj 19, 2009 8:55 am

Re: 3G 3.1.2 blackra1n T-mobile cz mms

neviem ako mms lebo som ich vzivote nepouzil no sms maju sms.db a mms mozno tiez nieco take - neobnovoval si zo zalohy taketo subory? moze to robit problem ako pri smskach mne robilo a ked som uz neobnovoval ale nechal ciste tak mi uz chodili dobre

mic-hal | pon říj 19, 2009 3:58 pm

Re: 3G 3.1.2 blackra1n T-mobile cz mms

Problem vyresen...

chyba byla celkem trivialni.. po updatu na 3.1.2 sem obnovu provedl tak ze jsem nahral zpet slozku sms kterou sem pred prehranim zalohoval...

Byl jsem ale liny pouzit winscp (zakladat wifi sit atp.) tak jsem soubory nahral pres diskaid. Bohuzel vysledkem bvylo ze slozka sms mela nastavena prava na 700.

Takze ve chvili kdy sem chtel sms odeslat tak iphone chtel ulozit soubor jpg do slozky sms ale nemel na to prava. V podstate to same se stalo pri prichozi zprave... iphone chtel ulozit prilohu ale nemel prava takze prisla v podstate jen jako naznak ze teda nejaka priloha mela prijit...

prichozi sms byly v pohode protoze tam se jenom editoval soubor .db a nic se nevytvarelo

vyresil jsem to nastavenim prav pro slozku SMS na 777 nyni vse OK

Lock. Beavers.

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv