iPhone 3.1.2 US - zablokován

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Genstiade | úte říj 20, 2009 8:27 pm

iPhone 3.1.2 US - zablokován

Zdravim,
tak se povedlo kamarádce mi zablokovat iPhone, udělala aktualizaci přes iTunes na OS 3.1.2

Telefon samozřejmě chce AT&T kartu, takže z něj mám iCihlu.

Nějaká rada jak vše vrátit do původního stavu, jde nějaký RESTORE na původní FW?

Nebo jak z toho alespoň udělám iPod?

Předem díky..

Uživatelský avatar tvosi | úte říj 20, 2009 8:29 pm

Re: iPhone 3.1.2 US - zablokován

iPod z toho udelas pouuzitim blackra1n nebo stazeni custom firmware pro 3g :wink:
edit: ted me napadlo ze mozna u 3G funguje ultrasnow ale nwm jestli u noveho basebandu

vic zde:
http://blog.iphone-dev.org/
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

koppy | stř říj 21, 2009 5:11 pm

momentalne to neodblokujes (pokud se ti upgradoval i baseband coz je velice pravdepodobne). jestli ze sis cetl jine diskuze, tak vis ze novy baseband nyni nelze odblokovat!...jedina moznost je sehnat si ATT simkartu aby si z toho mohl mit alespon IPod
Host
Host

Mattax | stř říj 21, 2009 5:24 pm

nejsem si jistej jestli je to ATT simka ale možná jo můžeš to koupit on-line. Rychle než se to zruší !! tady to máš http://aukro.cz/item788506820_c_110_at_t_gem_13.html

benedy | stř říj 21, 2009 5:35 pm

Mattax - To ale nevypadá že by z toho udělal Simku.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Cruelka | stř říj 21, 2009 11:27 pm

4Genstiade: Vítej v klubu smolařů :) Já mám stejný problém, ale na 3.1. Každopádně v tomhle mi můžeš věřit, nejde nic dělat, jenom z toho udělat Touch s tím, že použiješ SIMku ATaT (nebo jak se to píše :) a čekej než vyjde nový odblok....Mrzí mě, že musím být poslem špatných zpráv, ale ve zkratce je to tak....

Jinak telefon z USA se finančně moc nevyplatí, vzhledem k tomu, že se při legální koupi z USA platí vysoké clo. Telefony tam mají výhodné pouze dotované tzn. s paušálem. Bydlet tam, tak si na paušál koupím klidně tři :)
iPhone 3G, 16GB, Black - FW 3.1 - Blackra1n + Blacksn0w
iPhone 4S, 16GB, Black - FW 6.1 - evasi0n
MacBook Pro 15 Aluminium unibody
Host
Host

Genstiade | čtv říj 22, 2009 6:49 am

Smazána citace předchozího příspěvku. Když už nectíš pravidla, které si nedávno odsouhlasil, zdá se ti to logické? scorpi

Já ho měl za 2000,-.
Snad to kluci brzo proloměj, nebo by mě mohlo potkat štěstí a nějakej ten iPhone vyhrát :)

Uživatelský avatar spachal | čtv říj 22, 2009 7:07 am

Drzim palce, ja na podzim 2007 cekal tri mesice, nez se objevila alespon turbosimka, byl jsem asi jeden z prvnich na svete, kteri vyfasovali oob1.1.2 ;) ..
On to nekdo prolomi, chce to jen pockat, lide jsou sikovni :]
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar tvosi | čtv říj 22, 2009 12:10 pm

OT: jo spachale, na ty casy taky vzpominam...tez sem mel 1.1.2OTB, ale stejnak tu radost z toho, kdy sem z nej udelal nejprve alespon iPod a pak hacknutim i v budoucnu odblokoval, to se neda s dnesnim unlockem a JB srovnavat :wink:
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009
Moderator fóra
Moderator fóra

ShapeCZ | pát říj 23, 2009 12:55 am

Zdravím,

tak se mi povedlo úplně to samé, jako Vám všem. Asi 10 minut potom, co jsem ho koupil přes Aukro a přišel mi balíček. Divil jsem se, proč je na něm ještě OS 3.0 a takle to dopadlo. :roll: :mrgreen:

:arrow: S hrůzou v očích musím konstatovat, že mojí iCihle nepomohla ani ta AT&T SIM karta, kterou se mi podařilo sehnat. iTunes jí taky nepustí.

Nevím, možná to bude tím, že je prošlá.

Ale chlapsům držím palce a ať to maj co nejrychleji! :o

Uživatelský avatar rony | pát říj 23, 2009 7:40 am

ShapeCZ píše:Divil jsem se, proč je na něm ještě OS 3.0 a takle to dopadlo. :roll: :mrgreen:

Tak toto konanie absolutne nechapem. Vadilo ti, ze ma relativne cerstvy firmware?!?!? Ani na stotinu sekundy nejaky hlas vnutri nehovoril: OPATRNE, neupdatuj cerstvo rozbaleny kus?

Kam sa to ludia rutite? Soft napise KLIKNI a klikne :-) Pouzivate Windows? Ak ano, tak musite vediet, ze sa to neoplaca :-) ps: ani na MACu JA osobne sa NETESIM, ked konecne mozem upgradnut, co mi system ponuka. :-)

Rozumiem, ze to robi kazdy, kto si kupil iPhone v oficialnom predaji...

Od roku 2007 pravidelne piseme: mas iPhone mimo oficialny predaj? Funguje ti? TAK NEUPGRADUJ! :-) Chces ho sfunkcnit? TAK NAJSKOR CITAJ NAVODY! ;-)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Cruelka | pát říj 23, 2009 8:31 am

Nezbývá mi než sklopit očit a souhlasit.... :cry:
iPhone 3G, 16GB, Black - FW 3.1 - Blackra1n + Blacksn0w
iPhone 4S, 16GB, Black - FW 6.1 - evasi0n
MacBook Pro 15 Aluminium unibody
Host
Host

Genstiade | pát říj 23, 2009 9:08 am

Lidi, za chvilku z těch iCihel můžem postavit barák :)

ShapeCZ | pát říj 23, 2009 12:24 pm

Genstiade píše:Lidi, za chvilku z těch iCihel můžem postavit barák :)

LOL :lol: :lol:

No, trosku jsem nemyslel, alu už, když se mi zobrazilo logo jablíčka a ukazatel postupu, tak mi to trochu došlo. Ale to jsem doufal, že to tak nebude. 3.0, pokud si dobře vzpomínám, jsem nahrával do svýho předchozího kusu někdy na začátku července, možná ještě dřív, fakt nevim To bylo radosti, když mi tam konečně běhala navigace 8) ale ten jsem v srpnu neopravitelně rozflákal a teď, když jsem koupil ten novej a vidim tam 3.0, tyo, to je starý, už určitě bude něco lepšího, to chvilkový přesvědčení a taky, když si vzpomenu, jak vždycky vyšel novej firmware, 2.0 , 2.1, 2.2, 2.2.1 a asi do tří dnů se mi to podařilo zprovoznit s JB. To jsem ale měl orig, českej, tenhle je z US a ani ten prodejce mi to nedokázal říct. Takže jsem to zjistil až po udpatu. Apple se vyloženě snaží naštvat lidi..

Jinak jsem probděl noc nějakými experimenty, ještě s mojí extra super Turbo SIM kartou, kterou jsem za 900Kč koupil 2 týdny před koncem roku 2008 (Ano, nedivte se, to bylo taky 3G, z ameriky, později taky rozflákané :D) a na nový rok nám chlapci nadělili softwarový odemknutí :D S touhle kartou mi to pro připojení k iTunes nepíše tu obvyklou hlášku "Není podporováno", ale napíše mi to, že můj iPhone iTunes neaktivuje, protože je rozbitý, ať navšťívím nejbližší servis.

Taky bez tý karty se mi místo toho chlápka z blackra1n (Goethe :) ) jailbreaku zobrazilo jen připojte k iTunes a nic, s tou kartou mi chlápek naběhne, chvilku něco dělá a když se restartuje, tak je tam zase jen to, co je u neodemknutejch iPhonů. Jak jde volat jen nouzový hovory. Tak doufam, že se aspoň trošku posuneme.. :-)

ShapeCZ | pon lis 02, 2009 11:12 pm

Tak výborně! GeoHot ve středu vydává UNLOCK ( http://iphonejtag.blogspot.com )

Já to nakonec před týdnem vyřešil tak, protože mi tam žádný z Custom Firmwarů, co jsem tam zkoušel nahrát, nešel, při aktualizaci to pořád házelo chybu 1600 aj. že jsem to, protože jsem neměl čas se tím zabývat, odnesl do MacZone, kde mi z toho na macintoshi udělali za necelých 500Kč iPod.. Ví někdo, jak se jim to mohlo povést? Mě tam žádný z těch custom nešel, nejspíš kvůli tomu 5.11 Basebandu.. ale nevím.

hues | pon lis 02, 2009 11:19 pm

skrz maca to jde jako prd :-)

hues | pon lis 02, 2009 11:21 pm

shift restore a jede:-) ale ve windows sem to nezvládl

7luke.com | pon lis 02, 2009 11:22 pm

ShapeCZ píše:Tak výborně! GeoHot ve středu vydává UNLOCK ( http://iphonejtag.blogspot.com )

:arrow: viewtopic.php?f=120&t=22355 :shock: :shock:

P.S.: Těch 500 Kč jim platíte za svoji lenivost, potažmo blbost.

ShapeCZ | pon lis 02, 2009 11:46 pm

Ano, přesně. A jak byste to řešil vy? :idea:

Žádný custom firmware mi to nechtělo nahrát, ani ten odsud:
:arrow: :arrow: viewtopic.php?f=120&t=21591
pořád to v průběhu házelo chyby, nevěděl jsem si s tím rady.

hues | pon lis 02, 2009 11:54 pm

jak říkám chybu 1600 mi to házelo ve woknech u maca přes pwnagetool 3.1.4 sem vytvořil customek bez ničeho pouze aktivovaný pak sem tam hodil blackru a čekám na středu na blacksnow hotovo šmitec mam tři iphony an všech se to takhle povedlo :-)

ShapeCZ | úte lis 03, 2009 12:08 am

Ano, díky, mě se to právě taky nepovedlo. Maca nemám a nebudu si ho v nejbližší době pořizovat :D Dokonce jsem nainstaloval i OSX na PC (iDeneb), ale tam se mi zase nepodařilo přes USB připojit iPhone..

Chtěl jsem se zeptat 7luke, jak by to ve windows vyřešil on..

7luke.com píše:P.S.: Těch 500 Kč jim platíte za svoji lenivost, potažmo blbost.

i když tady viewtopic.php?f=96&t=21500&start=0&st=0&sk=t&sd=a nějaký návod vidím, tak jsem měl asi líp číst :) 8) :lol:

hues | úte lis 03, 2009 12:25 am

základní problém asi vydím v tom že když si hodím ručně iphona do restore tak mam černou obrazovku a ve woknech mi to v itunes nabídne restore .za to na macovi vtom pwnagetool dam at mi ho uvede do recovery a je tam na obrazovce itunes s kablíkem zapnu itunes a frčí to .Zítra zkusím dát ho do recovery přes pwnage v macu , pak ho připojím do woken a hodím tam custom abych měl jistotu včem to je ....Ale celé je to nějaké začarované :-)

ShapeCZ | úte lis 03, 2009 1:01 am

Ok, tak vyzkoušej :wink: Na tu středu se dost těšim, akorát se pak určitě stane, že se GeoHotovi přetíží linka (myslim na serveru toho poskytovatele, nebo jestli mu běží doma v ložnici, to fakt nevim :D) a nestáhneme nic :D

GrrGrrGrr | stř lis 04, 2009 9:20 pm

...rád bych jen navázal na svoje přípspěvky - hotovo - odblokováno - až mě to mrzí, že to šlo tak snadno :))

juch juch tramtadada!!! Posílám Geohotovi nějaký šušně, páč takovoudle radost mi dlouho nic neudělalo .o)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv