PROBLEM S NASTAVENIM TELEFONU ? WIFI ? SMS ? 3G ?
Dobry den,
Mam jeden problem s nastavenim telefonu. Vzdy ked idem pisat SMS alebo si prehliadat SMS alebo citat dorucene SMS, naskoci mi okienko:
NEPODARILO SA AKTIVOVAT MOBILNU DATOVU SIET , NEMATE PREDPLATENE MOBILNE DATOVE SLUZBY.
(mam aktivovany pausal ku ktoremu mi bolo zdarma na 2 mesiace aktivovane orange world internet o ktory som poziadal zrusenie 2x a stale mi nedosla SMS o deaktivacii, a telefon som zakupil za plnu sumu u operatora)
Ked som telefonoval asi hodinu s operatorom .vysvetlil mi nasledovne:
- problem moze byt pri novom FIRMWARE 3.1.2(treba spravit restore v iTunes a nasledovne update) - stale vypisuje chybu
- problem moze byt pri zapnuti 3G - po vypnuti 3G naskakuje stale chyba
- treba nastavit SMS branu na ORANGE co je v tvare ,, +421905303303 ,, ale to mi bolo povedane ze sa nastavit neda , ale po 5 mninutach googlenia na nete som to nasiel. (pridavam link) - chyba aj tak stale vyskakuje
http://www.macplanet.sk/portal/?p=547
-ked som skusal vymenit sim kartu stale bol problem a vyskakovala mi chyba
takze v sim problem nieje , problem musi byt asi v telefone
- No ked zapnem WIFI a som pripojeny na internet , chyba nikdy nevyskocila.
PROSIM AK MATE NIEKTO S TYMTO SKUSENOST PROSIM KONTAKTUJTE MA SEM ALEBO NA EMAIL: p.gering@gmail.com
Velmi pekne dakukej. Tohle je co? Beavers.
S pozdravom G.
Za prvé: používej defaultně nastavené písmo (velikost, tučnost, barva. Za druhé: nepoužívej na psaní klávesu CapsLock. Oboje najdešš v pravidlech, která jsi již zjebně zapomněl a měl by sis je zopakovat. Beavers.