No zdravím všetkých SAFE MODEistov.. winterboard som neinstaloval ale myslím že som videl medzi nainstalovanými vecami aj ten MOBILE SUBSTRATE.. no ale niesom isty.. včera večer som si prečítal správu od djkvido no ešte sa mi nepodarilo rozbehnuť mojho miláčika. až dnes ráno urobil restore z 3.1.2 na 3.0 potom 3.0.1 odtial na 3.1 no stále chyby 1014 a 1016 a neviem ake.. ak som chcel dať fw menšie ako 3.0 tak to spadlo ešte pred restorom a chyba 21 a 23.. tak neako.. Zaujímave je že pred 4 dňami mi prebehli KOMPLET (bez chyby)práve malé fw.. myslím 2.2.1.... ale tak na to už kašlať.. mám pocit že si somnou iPhone robí čo chcem.. raz musím naneho tak inokedy tak a najlepšie je že čo mám tento problem už asi mesiac sa mi zdá že práve cez víken ten iPhone funguje.. (ako obmedzenie od Apple že cez pracovne dni nepojde).. hahah... Ja už mám asi paranoju..
práve dnes a teraz (141109_13:52:34) sa mi podarilo rozbehnuť iP.. no neviem na ako dlho.. ešte tam nechcem dať ani blackra1n bo chcem skusiť či m ibude padať aj original fw.. no príde mi môj miláčik taký prázdny

..
Ale lepšie ako tmavý
mám prá otázok..
1.) máte niekto takuto skusenosť?.. padá vám to aj na uplne čistom nejailbreaknutom fw? bo mne sa zdá že mne to ZTMAVNE aj na čistom..
chcel by som sa dostať ku korenovým suborom iP, bo som niekde čítal že tam ostavaju uložene neake informácie o blokovani iPhonu aj som tam take subory videl no niesom moc isty ci mozem vymazat.. robí sa to myslím cez terminal . mám ja niekde link kde to neaký frajer píše ako ich odinstalovat.. v minulosti či už cez winSCp alebo na MAC transmimt.. alebo terminal.. no základ je nainštalovať Cydiu z nej opnessh a potom mobile a hlavne to chce Bosspref aby som mohol zapnuť ssh.. a moje otázky
2.) dá sa do iP dostať aj bez cydie? respektívne bez tolkých musených inštalácií programov (ako terminal bosspref...)
3.) kua teraz čo bežal iP asi hodinu som ho odponjil od USB a šup.. a je zmrznutý.. robí to aj vám?..
nevime či to môžem napísať no ja inštalujem jedine cydia, openssh, opensll a potom som prívrženec [zakázáno], a app.. a tak dále a tak dále a tak dáááále... viem že to najnebezpečnejšie ale čo už.. doteraz som na 3.0 nemal probl.. no 3.1.2 a jej bezpečnosť ma dojali.. všade čítam o červoch o kontrolách a bojoch apple a ich nadnárodnou formou polity s nami obyčajnými ludmi a našimi guru ako su GeoHot.. ale tak napíšem to..
je práve (141109_14:06:16) a moj iP ešte ide no už by som taho rád jB.. pomocou Blackra1n.. tak neviem počkám ešte a skusim potom..
kua ja už neivem zamrzol aj bez jailbreake.. ešte mi ostavaju tie subory v systeme ale ako ked skor ako nainstalujem veci aby som sa tam dostal už je v pr...li
štve ma to ale aj tak ho milujem.. je to ako mať FRIGIDNU PRIATEĽKU