Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
juramac píše:tak pokud jsi do predavaciho protokolu nenechal napsat, ze jsou cidla bila a nevykazuji vhkost, tak to pomerne hodne riskujes....neprekvapi me, az ti ho za dva tydny vrati...Ale presto drzim palce.
juramac píše:Vubec by mne neprekvapilo,zda to nesouvisi nejak prave s JB a nejakou app, ktera ip treba nejak v urcity den neblokla. Mozna "vtipek" nejakeho sikulky.... No, modlete se, aby vam tu reklamaci diky JB nezamitli....
xslide píše:
Čidla mám bílá a do O2 jdu za hodinu.Jde mě o to, že když řeknu prodavačovi at mi je zkontroluje, tak nebude vědět vůbec o čem mluvím.Pochybuju že jsou poučeni kde ty čidla jsou.Tak jestli když mu řeknu já, kde jsou bude schopnej se na to podívat a ještě to zapsat do protokolu.
House_MD píše:Na těch čidlech bych trval... Prostě chci mluvit s nadřízeným... Protože tohle je největší vydrbávka - kontakt s kapalinou...
Antabelus píše:Zkoušeli jste, jestli iPhone není jen seklý? Podržet Home + Power na 10-20sekund. Zkoušel bych to klidně i několikrát minuty s iPhonem v nabíječce, než bych šel na reklamaci...
simir77 píše:mmhardky-
prosimte a kde jsou ty čidla,kde je mám hledat moc diky
Beavers píše:simir77 píše:mmhardky-
prosimte a kde jsou ty čidla,kde je mám hledat moc diky
Zadej v poli pro vyhledávání heslo indikátory vlhkosti.
zabanovan píše:si z nas hadam len robis srandu??!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé