vypadá to, že se tam snažíš nacpat nižší verzi firmware než která v iPhone je...pokud je to účelně, dej iPhone do DFU, kdy bude mít černou obrazovku...
a to je zlé ?? podľa vás je lepšie prejsť na itunes 9? ten iphone zničoho nič nabehol ale ma len základné menu v češtine a firmware začína číslom 5. atd teraz neviem lebo ho nemam pri sebe ,,dakujem za vaše rady
oks,, ale ja som myslel firmware modemu či jak je to 5.11.7 ???? a prečo zrovna 3.1.2 ??, Pretože ja osobne mám taký nazor že pokiaľ to neni až tak rozbehnuté ,myslím poriadnou podporov a tak neviem si myslím že na 3.0.0 firmware modemu 4.28.6 mi ide viac veci že je to predsa len zabehnutejšie a tak neviem teda či by som tam mal šlahnúť nový soft.
Písmo změněno na default. Seznam se s pravidly fóra než začneš postovat příspěvky. Beavers.
to asi teda nejsi...kdybys udělal co jsem ti psal, dost možná už bys ten iPhone rozběhal...aplikace jsou kompatibilní s fw jak 3.0, tak 3.1.2, verze modemu na to nemá vliv...
aplikace jako jailbreak? dobrá aplikace asi by sis měl něco naštudovat
fakt si cenim ze ma beries uplne doslovne,, apropo iphone uz rozbehany dostal new software 3.2.1. s jb cez blacra1n a blacksnow pre unlock ,,vcera odovzdany uz majitelovy.. vsetkym dakujem za pomoc