JB a nasledny restart do defaultu = nejede :(

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

JaraX | sob lis 21, 2009 11:16 pm

JB a nasledny restart do defaultu = nejede :(

nazdar lidi,
mam iPhone 3G 16GB od o2,

pred casem jsem updatoval na verzi 3.0. jailbreaknul, nahral cydiu apod, vše chodilo super a tak jsem instaloval aplikace jednu za druhou, až byl iphonek celej přeplněnej a pomalej, tak jsem si řekl že to vyřeším razně, šel do settings a zvolil reset do defaultu, bylo tam něco jako erase complete iphone, tak jsem to dal, dvě hodky to něco dělalo, a ted už vubec nenabootuje, resp furt na displayi sviti nakously jabličko, jednou za par minut problikne, jako by chtěl nabootovat a hned se resetl, když ho necham vybit a nabiju tak se objevi normalně symbol uplně vybite baterky pak zas to jabko a ja jaksi nevím co s tím, idealni ho nějak rozjet, JBknout a nacpat tam co nejnovější FW, díky za rady, za odměnu mužu poskytnout hromadu rad ohledně BMW apod :)

Uživatelský avatar JackieTran | sob lis 21, 2009 11:48 pm

Re: JB a nasledny restart do defaultu = nejede :(

nj tak mas smulu kamarade,musis si ten IP udelat znovu restore pres iTunes,dej to nejdriv do DFU modu,pokud nevis co to je,napovi ti tamhle vpravo nahora ikonka s "Hledej".

Zadnou odmenu nechci diky ;)
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

JaraX | ned lis 22, 2009 11:31 am

Re: JB a nasledny restart do defaultu = nejede :(

tak jsem ho hodil do DFU, přes iTunes nainstaloval nejnovější firmware, JBknul přes blackra1n a ted instaluju cydiu a vše funguje jak ma,hlavně je konečně zas rychlej :)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv