Nefunkční wi-fi?

Archiv neaktuálních/nepravdivých/starých/OT zpráv

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Petros | sob bře 08, 2008 11:14 am

Nefunkční wi-fi?

Zdravím. Mám problém s wifi, že mi iPhone vůbec nenajde žádnou wifi síť. Jen tam mám Choose a Network... a to se po chvíli stále aktualizuje a nic. Mám doma wifi router, takže je to pro mě poměrně velký problém. Podařilo se najít síť pouze několikrát, ale ne v takovém rozsahu jako na symbianové Nokii, která najde mou wifi bez problémů, včetně sítí venku, ale iPhone prostě nic. Vůbec si s tím nevím rady a jsem z toho velmi zklamán. Nevíte někdo, kde by mohl být problém??

Uživatelský avatar rony | sob bře 08, 2008 12:24 pm

Re: Nefunkční wi-fi?

treba vediet akym sposobom si telefon spojazdnil (odblokovanie), aka verzia atd.

vseobecne plati, ze telefon by mal siete wifi najst bez vacsich problemov.

vhodne je svoj router pred prvymi pokusmi nastavit tak, aby neodmietal nove zariadenia, aby prideloval cez DHCP ip adresy novym zariadeniam, proste vypnut vsetky "wifi ochrany". potom skusit iphone ci uvidi tvoj router.

ak to zlyhava, tak potom by som este skusil obnovit cely telefon nanovo a ak ani to nepomoze, potom asi ide o hw chybu.

rozhodne nie je problem aby iphone fungoval cez wifi.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Petros | sob bře 08, 2008 12:42 pm

rony: Jedná se o 1.1.4 odblokovaný přes ZiPhone 2.5.
Opravdu je mi divné, že ani venku nenajde žádnou wifi síť, ačkoli Nokia jich vyhledá několik.

edit: Provedl jsem restore a unlock pomocí ZiPhone, ale problém stále přetrvává. :(

Petros | stř bře 12, 2008 12:17 pm

Prosím o radu. iPhone stále nenajde dostupnou síť (sítě) a to ani venku, kdy Nokie jich najde hned několik. Už jsem provedl několik restorů, ale stále bezúspěšně. Dělalo mi to i předtím a málokdy se wifi chytne a objeví se ve výpisu sítí. Nemůže být problém v odbloku?? Má někdo podobný problém?? :(

Uživatelský avatar spachal_tmp | stř bře 12, 2008 4:24 pm

Zkus jeste kompletni reset nastaveni, hlavne tech sitovych, mohlo by pomoci :)
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

veslik | stř bře 12, 2008 7:04 pm

Zkus odpojit router na 10-15 vterin, tim by se mel komplet restartovat router. Jinak me nic nenapada
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Petros | sob bře 15, 2008 8:41 pm

Všechno tohle jsem zkoušel, ale málokdy se chytne a zobrazí ve výpisu sítí. A když už to chvíli funguje a pokusím se připojit třeba na free síti, tak to doma začne nanovo. Fakt nevím co mám s tím dělat. Na Nokii jsem nikdy takové problémy s wifi neměl, až teď s iPhonem. :(

Uživatelský avatar rony | ned bře 16, 2008 12:15 am

vymenujem ti mozne problemy: vadne wifi u tvojho iphone (cim je to sposobene neviem, sw alebo hw chyba)

nespolupracujuci wifi router

ak je to u iphone sw - tak potom to mohla sposobit aplikacia. neni v nasich silach prebrat vsetko, co si robil s telefonom od kedy si ho vybral z krabice. musis ten proces zopakovat a sledovat (po kazdom vyznamnejsom kroku sledovat wifi)

ak je to hw - neporadim

iny wifi router: skusil by som iny wifi router, ine wifi zariadenie

na inom mieste, proste zmenil podmienky
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

veslik | pon bře 17, 2008 5:25 pm

Zkoušel jsi restore iPhonu? To by mohlo pomoci
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Petros | stř bře 19, 2008 9:01 am

veslik: Restore jsem zkousel asi trikrat. Uz mi napada jen hardwarova chyba. :(

Julek | stř bře 19, 2008 1:54 pm

já měl problém s IP Iphone mi musel můj provider nastavit na tvrdo přes MAC adresu jinak to nešlo ani za boha.. taky se mi stalo že mi siť Wi-Fi blikala, a to doslova ta ikonka Wi-Fi blikala v horní liště.. pomohlo jít do nastavení sítě a zadat ručně ip atd. které jsem od providera dostal... prostě ani za boha si můj iPhone IP sám nelízne.. ostatní sítě ano, doma ani za nic

.

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Petros | sob bře 29, 2008 12:55 pm

Tak problém se opakuje. Zase se wifi kamsi ztratilo. Kdyby se aspoň zobrazila ve výpisu sítí, ale ani to ne. Už fakt nevím co s tím. V routeru mám nastavenou MAC adresu iPhonu i Nokie, ale iPhone šel pár dní a teď zas nic. Přitom Nokie fachá bez problémů. Udělal jsem reset všech nastavení, ale bezúspěšně. :( :cry:

Petros | ned bře 30, 2008 5:50 pm

Další restore a stále wifi nejede. Netuší někdo co bych měl dělat?? :( :cry:

mike0007CZ | ned bře 30, 2008 6:05 pm

uz jsem to psal vcera - na http://www.hackthatphone.com se pise o novem programu na odblokovani iliberty, ktery resi problem s nefukcni wifi u casti iphonu odblokovanych pomoci ziphone
iPhone 4S 16GB WiFi, iPad Mini 32GB WiFi, iOS 7.0.4
MacBook ALU 2.4/4/320, OS X 10.9
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Petros | ned bře 30, 2008 6:50 pm

mike0007CZ: Díky moc. Vyzkoušel jsem a naskočilo to, tak snad už to pojede. :)

watterman | ned bře 30, 2008 6:58 pm

Jinak právě vyšel ZiPhone 3.0 a ten už má v sobě fix pro "No Wi-Fi" ;-)

Petros | ned dub 20, 2008 9:10 am

Tak problém se začal po několika týdnech opakovat. Opět jsem zkusil restore a unlock pomocí ZiPhone 3.0, ale bez úspěchů. :cry: Už mě to opravdu štve. Když už si iPhone vyladím jakžtakž k obrazu svému, nastane toto. Celou dobu bez problémů... Jsem už z toho wifi nešťastný natolik, že začínám přemýšlet o prodeji iPhonu, protože iPhone bez přístupu k internetu je o ničem.
Nevíte někdo jak už to vyřešit jednou pro vždy?? :( :cry:

Petros | ned dub 20, 2008 7:15 pm

Pomůže prosím někdo?? :cry: :cry:

Uživatelský avatar rony | ned dub 20, 2008 7:39 pm

presne napis, co robis s telefonom po restore.

tj. ake programy instalujes. zrejme dokola robis jednu a tu istu chybu a to, ze tam napchas nejaky program, ktory sposobuje problem. skus chvilu - tj. tyzden, dva zit s tym, ze si tam nenainstalujes kazdu blbost, co uvidis. Len nutny zaklad k pouzivaniu (prevereny - napr. BossTool, BossPrefs).
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Petros | ned dub 20, 2008 8:21 pm

rony: Ale já po restore ještě nic neinstaloval a wifi už nejde. Jen se stále aktualizuje, ale síť se prostě nezobrazí. Problém musí být jedině v odblokování, jinak už nevím. Je to opravdu nepříjemné. Navíc se vrátil problém s rychlým vybitím baterie, i když s telefonem nic nedělám. :(

Ijsik | pon dub 21, 2008 1:33 pm

2 Petros: Obavam se, ze je bud chyba v tom zdrojovem souboru (ten co ma tech 160 MB) a nebo je to proste kram. Mam totiz skoro stejny problem.

Po preinstalaci mi nabehne WIFI - Not Connected, kdyz se ji pokusim pripojit, tak se stanou 3 veci (ktere nejsou ovlivnit).
1. je ta, ze se indikator vyhladavani Wifi otoci jednou a skonci.
2. varianta je ta, ze se toci dele a neudela to nic.
3. a ta je uplne nejhorsi. Zacne hledat Wifi a restartuje se, pak se dlouho do nej neda dostat. Kdyz se konecne zapne, aby se dal pouzivat, tak je Wifi napis sedivy a je tam napsano - No Wifi.

No WiFi Fix nefunguje!!!

Po urcite dobe, kdyz treba neco nainstaluju, tak mi iP spadne a opet nejde nastartovat (porad dokola se restartuje). Kdyz naskoci, tak uz tam mam treba opet WiFi - Not Connected :(

Dela Ti to takhle?

Doufam, ze nekoho neco napadne, protoze souhlasim, iP bez pripojeni na web je k nicemu.

Diky moc za jakoukoliv radu, ktera by mohla pomoci ...

Petros | pon dub 21, 2008 3:21 pm

Mně se to otočí jednou a pak zase asi po 20 vteřinách a nic nenajde. Žádná síť, prostě nic. Zkoušel jsem to na více místech a bez úspěchu. Ten 160 MB soubor asi bude v pořádku, protože jsem iTunes odinstaloval a nainstaloval znova, aby se to stáhlo. Napadlo mě totiž to samé. Fakt nevím co s tím. Žádný z několika restorů a odbloků nepomohl. :(

Petros | čtv dub 24, 2008 4:48 pm

Problém se stále nedaří vyřešit. Zkusil jsem 4 restory a unlocky pomocí různých verzí ZiPhone i iLiberty, ale nic. Zkoušel jsem se i zeptat v Apple Store, ale ani tam si s tím nevěděli rady. :( :cry:

fajnman | čtv dub 24, 2008 4:55 pm

ani nova beta dvojky?

bossko | pát kvě 02, 2008 1:17 pm

Ja to riesim uz nejaku tu hodinu a vacsinou je problem v mac adrese WiFi pripojenia. Vtedy je menu Wi-Fi ze No Wi-Fi. V menu settings/general/about je WiFi adress N/A. Aj ked sa mi podarilo raz nejakym sposobom cez Zibri dostat tam podobnu adresu ako BT, tak uz sa dalo robit s WiFi, ale nenaslo ziadne siete. Cez anglicke fora som sa dozvedel, ze je zam nejaky problem s basebandom...

Petros | stř kvě 28, 2008 8:38 am

Tak po několika týdnech se problém opakuje. Provedl jsem restore a unlock přes iLiberty se zaškrtnutým No wifi Fix, wifi síť se našla, nainstaloval češtinu a spadlo to a už se síť ve výpisu neukáže. Fakt už nevím co s tím. :|

Julek | stř kvě 28, 2008 9:02 am

Nevím zda ti to pomůže a zda je to tvůj problém... ale mrkni do návodů nebo na iPhone.cz je tam návod od Klobouka měl také nějaké problémy s wi-f

Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Obrázek
Administrator
Administrator

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Archiv